Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni első igazi...

Szülés utáni első igazi menstruáció normális ha borzasztó erős?

Figyelt kérdés

Megjött július végén augusztus elején de csak ilyen nagyon gyenge, inkább rózsaszínes 2 napos valami volt 2 hét különbséggel.

Viszont most megjött rendesen, az első 2 nap szintén ez a kis semmi rózsaszín, de tegnap meg a normál betéttel átáztam pikk pakk, most extra erőset használtam, de 2-3 óra alatt úgy megtelt, hogy nem oldalt, hanem konkrétan átfolyt rajta, a bugyim, és a nadrágom is elázott.

Ez mennyire normális? Beszéltem orvossal azt mondta telefonon, hogy figyeljem, ha nincs lázam, nem szédülök vagy vagyok kába, addig ő nem aggódna, de ha nem múlik, írnak fel gyógyszert.

Nagyon kényelmetlen...

2020. szept. 7. 13:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

8as! De, normális. 12 éves koromtól ilyen a menzeszem. Sok nőnek ilyen. Hidd el, sok orvos látott már, mivel járok szűrésre is.

Nem mindenkinek 4 napos. Nekem ezt dobta a gép, 37 éves vagyok, már megszoktam.

Sajnos nappalra is éjszakai betét kell, de legalább frissül a vérem :)).

Szóval ilyen 25 éve.

2020. szept. 7. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!