Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni első menstruáció...

Szülés utáni első menstruáció jele lehet a folyás?

Figyelt kérdés

Szoptatok, nem menstruálok. Szülés óta száraz voltam, egyáltalán nem volt folyásom, egy csepp sem.

Tegnap kezdődően valami van. Inkább vizesebb, de van. És most görcsölök is.

2021. máj. 31. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Peteérés?
2021. máj. 31. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide a szoptatás? Nekem korán megjött minden szülés után, pedig sosem kapott tápszert egyik gyerekem sem.
2021. máj. 31. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem mindenkinek én is hamar 3-4 hónappal szülés után menstruáltam, a kolléganőm amíg szoptatott addig nem több mint 2 évig
2021. máj. 31. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Szülés után 8 héttel megjött, pedig szoptattam.
2021. máj. 31. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
4 gyerek, 1 csm, 3 természetes szülés, mind a 4-et szoptattam. 8 hetes korukban jött meg, onnantól rendszeres volt.
2021. jún. 1. 00:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Azért írtam bele a szoptatást, mert van aki egyáltalán nem menstruál amég szoptat.

Peteérésre nem gondoltam. De lehet hogy attól van. Viszont akkor 2 hét múlva meg kell jöjjön.

2021. jún. 1. 07:05
 7/8 anonim ***** válasza:

‘ Viszont akkor 2 hét múlva meg kell jöjjön.“

Igen ez így van! 2 hét és kiderül. Én is inkább peteérésre gondolnék.

2021. jún. 1. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Az lesz. Soha nem tudtam mikor van.

De az előbb a wc-n láttam azt a bizonyos tojásfehérjét, amiről mindenki írni szokott.

2021. jún. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!