Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a férjem is...

Mit tegyek, hogy a férjem is és én is jobban érezzük magunkat?

Figyelt kérdés

Két gyerekünk van. A nagy most lesz iskolás, a pici 10 hónapos.

A férjem megfogalmazta, hogy úgy érzi teljesen kivan, frusztrált, nincs semmi szabadidő, konkrétan nem élvezi az életét.

Bennem is sokszor van az a gondolat, hogy nagyon rosszul vagyok, mert egy levegővételnyi idom nincs.

A férjemnek most mondtam, hogy heti 2-3 alkalommal menjen el terembe.

És majd próbálok többször elmenni programozni egyedül a két gyerekkel, közben kapcsoljon ki.

Persze közben az tolt el rossz érzéssel hogy én így már teljesen eltűnök.

De a legrosszabb az hogy ő nem érzi jól magát így.. És mondta hogy nem velünk nem vagy miattunk nem. De akkor is rossz. Egész nap bogtem tegnap.

Volt valaki hasonló cipőben?

aug. 15. 11:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
79%
Mi leadtuk gyereket nagyszulohoz aztán mentünk mozizni. De lesznek borfesztiválok,tele vannak gyerek programmal,de ti is szórakoztok.
aug. 15. 13:53
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Amikor így éreztem, mi leültünk megbeszélni a dolgokat. Eddig is 100%-ban kivette a részét a háztartásból, de a gyereket inkább én intéztem. Most beiktattunk heti 1 napot, amikor én sportolok délután, azt csinálok, amit akarok, ő intézi a lányunkat, szerencsére a munkáját tudja úgy alakítani. Én meló miatt amúgy többször vagyok pár napokat távol, ő akkor is helyt áll. Teljesen azt éreztem én is, hogy elvesztem, de leültünk, és megbeszéltük. Semmi más nem segít, csak ha mindketten konstruktívan akarjátok.
aug. 15. 15:03
 33/47 anonim ***** válasza:
25%
Ezen megyek át én is most :/ nekünk még csak fél éves az egyetlen gyerekünk, nincs is tervben másik, pont ezért. A férjem pár hete mondta, hogy hiányzik neki az, hogy minden nap volt kis énideje, már nincs. De még így is több van neki, mint nekem! Sajnos nincs segítségünk semmi. Azt hittem, hogy ketten megoldunk majd mindent, de neki ez sok. Felkelni már régen nem hajlandó hozzá, hiszen ő dolgozik, emiatt én 2 óra alvásokkal élek már fél éve, konkrétan egyszer nem voltam sehol gyerek nélkül, de mivel én sem akarok válni, még kisebbre húzom össze magam, hogy ő kicsit lazítani tudjon. :( nagyon kivagyok, főleg, hogy felénk annyira kimozdulni se lehet ilyen melegben sehova. Szóval mostanában hat körül, szégyen, nem szégyen, a temetőbe sétálok ki a gyerekkel, a szüleim sírjához, a férjem addig otthon meg tud nyugodtan vacsorázni meg megnézni egykét részt a sorozatából. Mellé heti két nap megy még edzeni, meg pénteken este a haverjaival elmennek inni valamit. Én meg örülök, hogy néha gyakorira tudok írni valahova egy választ...
aug. 15. 17:33
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

33

Ez nem család...

Hagyni egyedül vacsorázni????mi???

A reggel 5kor kel, este 7 mire leghamarabb haza ér de a legjobb dolog hogy este együtt vacsorázunk, játszunk, hétvégén meg együtt megyünk játszóházba, kirándulni, ebédelni.

Igen, baromi kevés énidő van de ez ilyen. Anyósom szokott vigyázni a gyerekekre hogy hétvégente pár órát le tudjunk lépni ketté

aug. 15. 17:39
 35/47 anonim ***** válasza:
80%

7 - "Nekem semmi nem jutott az elmúlt 2 évben ami kikapcsolódás vagy szórakozás lenne"

Nem jutnia kell, hanem csinálni magadnak. Érdekes, hogy a férjednek "jut". Ne tedd őt magad elé, hanem vond be mindenbe, hogy érezze, hogy hasznos, szükség van rá otthon. Különben tényleg minek is menjen "haza"? Te pedig menj el egyedül vagy barátnőkkel, és néha kérjetek segítséget, hogy együtt is elmehessetek és szórakozzatok.

aug. 15. 17:58
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

#33-as: hát nekem a feleségem nem hagyna ennyire szabadon az biztos xd Bár egyikünk sem az a nagy feminista, de azért igyekszünk egyenlően kihozni a dolgokat. Főleg, hogy nekem gyerekkori álmom hogy gyerekem legyen, és tök rosszul érzem ha nem tudok a gyerekkel időt tölteni.

Egyébként a tágabb köreimben vannak nők, akik úgymond szeretik azt az életmódot, amit leírtál. De ha te nem, nyugodtan mondhatod a férjednek, hogy akkor most délután ő lesz a gyerekkel. El kéne tudnia fogadni.

aug. 16. 09:12
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem nők miért vetik alá magukat ilyen szinten egy férfinek. Hagyni egyedül vacsorázni, meg sorozatozgatni, meg ő felségének minden jár, ami a gyerek előtt, az összes többit oldjam meg én, ha lélekben belegebedek is? És még én húzzam meg magam, nehogy el akarjon válni? Hát ne haragudjatok, de a lóf*sznak is két vége van. Azt a gyereket együtt vállaltuk, nekem is jár néha egy kis szusszanás. Ő legalább sz*rni elmehet akkor napközben a munkahelyén, amikor jól esik neki, már bocsánat és senki nem ordít, vagy dörömböl közben az ajtón. Ahogy meg is ebédelhet a munkahelyén nyugalomban.

Ha ilyen lenne a férjem, nálunk én válnék, nem várnám meg, hogy ő akarjon. Elég nekem egy gyerek, aki mellett készenlétben kell állnom és vigyáznim kell mit mondok, nem kell kettő.

aug. 16. 09:37
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy akármilyen hihetetlen, nekünk van időnk a férjemmel sorozatozni, közösen vacsorázni, úgy hogy egy pár hetes nagyon nyűgös gyerekünk van. Annyi a titka, hogy közösen csinálunk mindent, felváltva altatjuk, etetjük, közösen fürdetjük, felváltva pelenkázzuk, mivel az a gyerek nem csak az enyém, hanem közös. Nyilván az a felállás nem túl működőképes, hogy az egyik fél pusztuljon bele, azért hogy a másik azt csinálja amit csak akar.
aug. 16. 09:57
 39/47 anonim ***** válasza:
47%
37# igazad van, nonszensz az egész. De szerintem az ilyen nők nem állnak úgy anyagilag, hogy ne legyen gond, ha apuci lelép. Persze elméletben apuci fizetné a gyerektartást, de az sem mindig olyan egyszerű, se nem elég sok esetben. Főleg ha feketén dolgozik, vagy lelép külföldre. A másik dolog, látod ő is a temetőbe járkál a szüleihez. Ezek szerint nincs senkije akire számíthat. Szomorú. Nem azt mondom, hogy az a megoldás, hogy kussolsz és tűrsz de akinek nincs hová mennie, nincs kihez fordulnia az nem lép olyan könnyen. Én viszonylag jól keresek és szülői segítségem is lenne , ha valami baj van, de nem mindenki ilyen szerencsés.
aug. 16. 11:40
 40/47 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó leírta a tutit.Nekem ezért nincs gyerekem,látom ami történik ahol nincs segítség.Persze látom azt is ahol több nagyszülő,barátok, bejárónő és társai .Anyuka észre sem veszi ,hogy gyerekei vannak.
aug. 16. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!