Miért kell alapvetöen a férfinak viselnie a felelősséget a nő terhességét illetöen?
Ha a szexuális aktus két egyenlő fél beleegyezésével jön létre, akkor a férfiak miért vannak olyan jogfosztott helyzetben, hogy nekik kell hosszútávú (anyagi)felelősséget viselniük ha a nő teherbe esik?
Ha a nő átveri a férfit és úgy lesz terhes akkor is, ez pedig egyértelműen hátrányos megkülönböztetés. A nő dönthet a teste felett és az utóda felett, akkor a férfinek miért nincs meg ez a joga?
"A törvény nem a nőt védi, hanem a magzatot"
Hivatalos hazugság
Mint tudjuk a magzat nem tud dönteni arról hogy meg akar e születni. Ezt a döntést a nők kezébe adták, csakis ő dönt, a pali meg fizeti
Már ha be tudják hajtani, megértem azokat akik elkerülik ezt
De nem értem miként hagyják férfiak sokasága hogy birka módra kopasszák őket meg? Miért mennek bele ilyen játékokba és miért nem lázadnak fel?
"Hát kár, hogy anno apád is úgy döntött, szexelni fog anyáddal"
Ne aggódj!
Ezt anyámon rendszeresen számon is kérem
Apám már belehalt ugyanebbe a gusztustalan elnyomó rendszerbe, így őt nem tudom számonkérni
24
Ő nem fél 😂
Amúgy jelentettem a kérdést egyértelműen provokáció.Marhára unatkozhatsz
Nyilván nem fog a legtöbb férfi gumit húzni, hiszen nem ugyanaz a szex gumival, nekem aztán ne ajánlgassátok!
Abszolút nem fogamzásgátlásra van szükség, hanem egyenlő jogokra!
Nem a nemszexelni jogára ami jutott, hanem azokra a jogokra amik a nőknek is járnak, semmi másra. Amik ezek nem járnak, addig egy feminista diktatúrában nem érdemes fogamzásgátlásban gondolkodni, mert az nem megoldás
A problémára semmiképpen nem jelent megoldást.
Ez kizárólag nektek nőknek jelent megoldást hogy nektek jó legyen
Mindig csak nektek legyen jó, a férfi meg fizesse, nem unjátok ezt?
"Nyilván nem fog a legtöbb férfi gumit húzni, hiszen nem ugyanaz a szex gumival, nekem aztán ne ajánlgassátok!"
Akkor lehet viselni a következményeit, remélem, vagy 15 gyerek után kell majd gyerektartást fizetned életed során! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!