Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell alapvetöen a...

Miért kell alapvetöen a férfinak viselnie a felelősséget a nő terhességét illetöen?

Figyelt kérdés

Ha a szexuális aktus két egyenlő fél beleegyezésével jön létre, akkor a férfiak miért vannak olyan jogfosztott helyzetben, hogy nekik kell hosszútávú (anyagi)felelősséget viselniük ha a nő teherbe esik?

Ha a nő átveri a férfit és úgy lesz terhes akkor is, ez pedig egyértelműen hátrányos megkülönböztetés. A nő dönthet a teste felett és az utóda felett, akkor a férfinek miért nincs meg ez a joga?

júl. 23. 15:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/166 anonim ***** válasza:
100%
Hát kár, hogy anno apád is úgy döntött, szexelni fog anyáddal
júl. 23. 18:31
 22/166 A kérdező kommentje:

"A törvény nem a nőt védi, hanem a magzatot"

Hivatalos hazugság

Mint tudjuk a magzat nem tud dönteni arról hogy meg akar e születni. Ezt a döntést a nők kezébe adták, csakis ő dönt, a pali meg fizeti

Már ha be tudják hajtani, megértem azokat akik elkerülik ezt

De nem értem miként hagyják férfiak sokasága hogy birka módra kopasszák őket meg? Miért mennek bele ilyen játékokba és miért nem lázadnak fel?

júl. 23. 18:33
 23/166 A kérdező kommentje:

"Hát kár, hogy anno apád is úgy döntött, szexelni fog anyáddal"

Ne aggódj!

Ezt anyámon rendszeresen számon is kérem

Apám már belehalt ugyanebbe a gusztustalan elnyomó rendszerbe, így őt nem tudom számonkérni

júl. 23. 18:35
 24/166 anonim ***** válasza:
100%
Öngyilkosságba hajszolt spermatolvaj-ex, 2 állami gondozásba adott gyerek, közel 30 év távlatából, használati tárgyként funkcionáló, kedvedre formált "tökéletes partner" és te még mindig nem nyugszol?
júl. 23. 18:38
 25/166 anonim ***** válasza:
97%

24

Ő nem fél 😂

Amúgy jelentettem a kérdést egyértelműen provokáció.Marhára unatkozhatsz

júl. 23. 18:45
 26/166 anonim ***** válasza:
100%
És vajon miért van az, hogy a férfiak (többsége) úgy áll hozzá a szex kérdéséhez, hogy a védekezés részét a nőre hárítja?! Az a férfi, aki nem akarja, hogy 'átvágják', gondoskodjon maga a védekezésről. Ennyi.
júl. 23. 18:45
 27/166 anonim ***** válasza:
100%
Húzz gumit, ennyire rohadt egyszerű a megoldás.
júl. 23. 19:28
 28/166 anonim ***** válasza:
100%
A férfi eldöntheti, hogy gumit húz. Ha nem teszi, akkor átadja a védekezés kérdését a nőnek, akinek egy terhesség komoly befolyással van a hátralévő életére, így a további döntés az övé, hiszen ő lesz terhes, ő szül, ő neveli a gyereket. A férfi meg utal havonta pár tízezret, és éli világát
júl. 23. 19:32
 29/166 A kérdező kommentje:

Nyilván nem fog a legtöbb férfi gumit húzni, hiszen nem ugyanaz a szex gumival, nekem aztán ne ajánlgassátok!

Abszolút nem fogamzásgátlásra van szükség, hanem egyenlő jogokra!

Nem a nemszexelni jogára ami jutott, hanem azokra a jogokra amik a nőknek is járnak, semmi másra. Amik ezek nem járnak, addig egy feminista diktatúrában nem érdemes fogamzásgátlásban gondolkodni, mert az nem megoldás

A problémára semmiképpen nem jelent megoldást.

Ez kizárólag nektek nőknek jelent megoldást hogy nektek jó legyen

Mindig csak nektek legyen jó, a férfi meg fizesse, nem unjátok ezt?

júl. 23. 19:44
 30/166 anonim ***** válasza:
98%

"Nyilván nem fog a legtöbb férfi gumit húzni, hiszen nem ugyanaz a szex gumival, nekem aztán ne ajánlgassátok!"

Akkor lehet viselni a következményeit, remélem, vagy 15 gyerek után kell majd gyerektartást fizetned életed során! :)

júl. 23. 19:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!