Ha azert akarok egymas utani evben szulni, hogy eljatszanak egymassal es csak egyszer kelljen lefogynom, akkor ez onzoseg?
Én max 2 évet szerettem volna, ha minden jól megy 18 hónap lesz a kettő között. Én is azért akartam kis korkülönbséget, hogy jól el tudjanak játszani egymással, valamint azért, mert az éjszakázásokat le tudom egyben.
Nekem a totyogó korszak a kedvencem öcséimből kiindulva, úgyhogy nagyon várom, hogy vége legyen a kisbabás korszaknak.
Szerintem nincsen ezzel baj. Csináld úgy, ahogy jónak látod. Bár azért szerintem 14 hónap korkülönbséget minimum érdemes hagyni, már csak a tested miatt is.
Nem önzőseg, csak szimpla hülyeség.
Az 1-2-3 évesek még marhára nem játszanak el egymással. De ha szereted szopatni magad, akkor hajrá, csináld.
Hát, arra nem alapoznék, hogy majd biztos jól eljátszanak egymással, 2 év 4 hónap van a lányaim között, már a kicsi is elmúlt másfél éves, a nagy 4, simán el tudnának játszani egymással, ha akarnának. A kicsi még nyitott is lenne rá, na de a nagy... Nincs az az isten, ő kizárólag velünk hajlandó játszani. Szóval nem elég, hogy nekem kell szórakoztatnom, még a kicsit is valahogy ezzel párhuzamosan távol kell tőle tartanom. Nem egyszerű :D
A fogyás és az éjszakázás része az teljesen életszerű viszont. Meg a pelusos korszak, a dackorszak letudása egyből és a munkából való rövidebb kimaradás is. Vannak előnyei a kis korkülönbségnek is, de a testvérek közötti viszony esetlegességére nem alapoznék. A tényszerű részekől indulj ki, ami tuti, hogy így vagy úgy lesz, a kettejük viszonya viszont nagyon kérdőjeles.
Én mindig sírtam kicsi koromtól, ha a húgommal KELLETT játszanom. Értsd: anyám kényszerített. Mert "testvérek vagyunk". Brrr...
Emiatt még a kapcsolatom sem jó a húgommal. Nő vagyok amúgy.
Szóval ne vedd biztosra,hogy jól ellesznek egymással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!