Baj, hogy 16 évesen gyereket akarok az 1 évvel idősebb barátnőmtől?
Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 23:16
1/11 anonim válasza:
Nekem nem, de reméljük, neki több esze van annál, hogy mostanában szüljön neked. Térjetek erre vissza, úgy 10 év múlva, ha még együtt lesztek. (Nem.)
3/11 A kérdező kommentje:
miert?
2023. aug. 23. 00:03
4/11 A kérdező kommentje:
+ nem ilyen dolgokhoz szoktak irni h kamu
2023. aug. 23. 00:03
5/11 anonim válasza:
Bizony, hogy baj.
De kérdezd már meg ezt a szüleidtől meg az ő szüleitől is.
Kíváncsi vagyok, mit szólnak.
6/11 anonim válasza:
Amíg csendben, magadban akarsz, nem ártasz senkinek. Én 14 évesen már akartam. És? Tudtam, hogy még nem szabad. Kibírtam, 30 évesen lettem terhes.
7/11 A kérdező kommentje:
#4. Oké. Apám 10 éve meghalt, nagyszüleim szintén. Anyukám megkérdezem, de kíváncsi vagyok több ember véleményére
2023. aug. 23. 00:27
8/11 anonim válasza:
Igen baj.
Mesélj kérlek miből tervezed fizetni a havi több tízezer forintos kiadásokat a babának?
9/11 anonim válasza:
Nem baj. Tudod: az eső után megjelenik a szivárvány.😉
10/11 anonim válasza:
Ha el tudod tartani a gyereket és megoldod a lakhatást a szüleid/rokonaid nélkül akkor vállalhatsz gyereket. Ha nem akkor húzzák inkább óvszert.
Remélem a barátnődnek több esze van mint neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!