Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ha 2-3 éven belül...

Szerintetek ha 2-3 éven belül szeretnék szülni, akkor idősebb pasit keressek?

Figyelt kérdés

20, februárban 21 éves lány vagyok. Szeretnék fiatalon szülni, vagy legalább fiatalon elkezdeni a babaprojektet.

Még 1 évet tanulni fogok és onnantól dolgozok. Saját lakás is van, mert örököltem. Egy baj van. Nincs férfi.

Szerintetek érdemesebb 10-15 évvel idősebb férfiakkal ismerkednem? Engem nem hoz az lázba mint a korosztàlyomat. A bulizás, haverozás, ivászat. Olyan férfit szeretnék aki családra vágyik. A korosztályomban nem sok ilyen van.

2021. dec. 7. 05:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy értelmes partner keress, akit szeretsz és aki viszont szeret. Ne egy tenyéssz csődört, mert annak sose jó a vége. És most nem tudhatod, hogy a partnered majd mennyi idő múlva akar majd gyereket. Ha lenne erre tuti recept, akkor nem így néznének ki ma a párkapcsolatok és a házasságok.

Én egy stabil megbízható embert keresnék, mert elég rossz tud lenni ha egyszer csak egyedül maradsz a gyerekkel. Inkább plusz 1-2 év várakozás, mint az hogy egyszer csak feláll a másik.

2021. dec. 7. 05:59
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Olyan férfinak szülj, akit szeretsz, és akivel együtt akarsz szülő lenni! Ez nem egy matekpélda, hogy hány évvel kell, hogy idősebb legyen a pasi ahhoz, hogy ugyanazt akarja, amit te... A kora szinte mindegy. A lényeg, hogy szerelemből legyetek együtt, és mire babát vállaltok, már ismerjétek (és tudjátok elfogadni) egymás minden apró hülyeségét, mert a gyerekvállalás még egy szupeharmonikus kapcsolatot is felborít. Ne spekulálj, hanem ismerkedj, járj nyitott szemmel és szívvel!
2021. dec. 7. 06:13
 3/11 A kérdező kommentje:

Az természetes, hogy szeretni akarom. Másképp bárkit szerezhetnék.

Csak általánosságban tettem fel a kérdést, gondolom a 30-as korosztály már jobban vágyik családra? Ez nem hirtelen fellángolás a részemről. 14 éves korom óta tudom, hogy engem a családi èlet vonz, a maga nehézségeivel együtt. És miért is ne törekedjek rá, hogy minél előbb megvalósítsam ?:) Természetesen ésszerű kereteken belül.

2021. dec. 7. 06:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem ártana dolgozni is előtte valamit..

Nagyon nem mindegy, hogy 1 fizetésből kell eltartani egy családot és csak gyesből vagy kapsz csedet gyedet is. Téged is stabil munkahely vár vissza.. Mert pályakezdőként is nehéz munkát találni hát még kisgyerekes pályakezdőként.

Ha beüt a szar a gyereket ugyan úgy el kell tartani..

2021. dec. 7. 07:04
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Amit te csinálni akarsz, azt úgy hívják, hogy casting. Egy szerepre keresel embert. Ez oké, csak akkor tudd, hogy szerelem kizárva, mert a szerelem elvakít, nem tudod a jó kis szempontjaidat megvizsgálni, megfelel-e nekik a példány.
2021. dec. 7. 07:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy kitől, csak gyerek legyen?

Huh.

2021. dec. 7. 07:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen valahogy nálad felcserélődött a sorrend.

Ne azért keress egy férfit hogy gyereked legyen, hanem azért legyen gyereked (ha akarsz/akartok) mert megtaláltad azt a férfit akivel boldog vagy.

2021. dec. 7. 08:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez hülyeség, hogy csak azért legyen nálad 10-15 évvel idősebb, mert akkor nagyobb az esély, hogy nemsokára már akar gyereket.

Annyi elég, ha nyitott vagy a harmincas korosztályra, de ettől függetlenül simán megtalálhatod a hozzád illőt egy veled egykorú fiú esetében is. Hozzáteszem: a 21 éves lányok döntő többsége ugyanilyen nyitott a harmincas, sőt negyvenes férfiakra, pedig általában nem akarnak ilyen hamar gyereket.

2021. dec. 7. 10:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hűha hát szerintem ne így keress párt, hogy idősebb legyen, hogy gyereket akarjon. Nagyon fiatal vagy, magától kellene jöjjön a párkapcsolat kortól függetlenül, valamint szerencsésebb lenne, ha nem egyből friss kapcsolatba szülnél, hanem minimum 3-5 évet együtt lennétek előtte.

Egyébként igen, általában a 30-as pasik már inkább szeretnének gyereket és pénzügyileg is sokszor stabilabbak a huszonéveseknél. Persze vannak kivételek, de az én férjem 25 évesen mikor összejöttünk még az anyjánál lakott, most meg (33 évesen) jól kereső vállalkozó. Kb 31 volt mikor kitalálta, hogy gyereket akar, de én még marha fiatalnak tartom magam ehhez 23 évesen. A baráti társaságunkban is azt látom, hogy a késő 20-as, kora 30-as éveikben lettek apukák a többiek. Igazából a férjemen kívül már minden barátja apuka 😅

2021. dec. 7. 10:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Fejvesztve fognak menekülni tőled a pasik, korra való tekintet nélkül. Normális esetben az ember párt keres, nem spermadonort.
2021. dec. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!