Miért hiszi azt az emberek nagy része, hogy mindenki akar gyereket?
Lombikoztam, mindenki tudta, soha nem kaptam szánakozó tekinteteket.
Barátnődet hogy hogy nem csesztetik, hogy nem akar gyereket?
A szexuális zaklatás és hogy megkérdezi, hogy megkérdezi, miért nem akarsz gyereket, nem ugyanaz, ne légy nevetséges, hogy összemosod.
Mindegy, neked jó lett, ez a lényeg.
31. A verbális zaklatás, csesztetés, is zaklatás, főleg hogy már munka közben is nyomta a hülye dumáját. Vicc kategória, hogy nem fogod fel. Lehet te is az a típus vagy aki nem is akarja érteni.
Barátnőmnek évekig mondták hogy jaj te szerencsétlen, biztos szar lehet neked, most mi lesz így veled, milyen üres lehet így az életed, remélem azért nem váltok el, meg hasonlókat kapott mikor kiderült hogy nem jön nekik össze.
Mióta már ebből elege lett, akkor kezdte el olyanoknak mondani hogy nem akar, akik még nem ismerték annyira. Azoktól azt kapta milyen önző, és lusta, meg felelőtlen, stb stb. Ezeket amúgy én is megkaptam, az évek alatt, sőt, cifrábbakat is. meg kb minden olyan barátom vagy ismerősöm aki nem szeretne gyereket vállalni és nincs is neki.
extrém szélsőséges reakciók ritkábbak de bizony vannak. A többség szimplán bunkózik párat, újra és újra megkérdezi, aztán megunja, és az is ritka aki annyit mond, hogy oké, vagy szimplán semmit és tiszteletben tartja ha valaki nem akar, nem feszegeti tovább. Ja és ezek mind gyerekesek egyébként akik ebbe belekötnek, hogy miért nem.
üdv a valóságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!