Kétségbe vagyok esve: párom mégsem akar 2. gyereket, én meg mindenképp szeretnék?
Akkor elválsz és a második férjed csinál második gyereket.
Elképesztő,hogy egyes nők csak a spermadonort látják a férfiban.Örülj,hogy van egy,éljetek boldogan,ez olyan dolog,amire senkit nem lehet kényszeríteni.Sosem választanék egy nem létező gyereket a férjem helyett.
Én egyke vagyok, túl jól ismerem annak minden nyűgét... a személyiség nem úgy fejlődik, bátortalanabb lesz a társas kapcsolatokban, sok időt tölt egyedül, magányra hangolódik... persze ez nem kötelezi arra, hogy tényleg magányos legyen, de arra teremt nagyobb esélyt.
Aztán én is jobban rácsavarodnék az egy szem kisfiamra, nem fogok tudni őt hagyni felnőni, önállósodni... Ez két gyereknél adódik, hogy ne legyen annyira így.
És ha mi idősek, betegek leszünk, meghalunk, ő egyedül szorongja végig azt az időszakot, nem osztozik rajta sekivel.
Ha pedig mi már nem vagyunk, legalább a testvérek legyenek egymásnak...
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.
A spermadonort látom benne? Hát ez is része a dolognak. Csak ketten tudjuk az életet továbbadni...
Igen, az is igaz, hogy ne tegyem apátlanná a gyermekemet... megszakad a szívem... a meglévő gyerekemért is, és az óhajtott gyermekemért is...
:*(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!