Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Masfel eves lányom ivott a...

Masfel eves lányom ivott a vececsészéből. Baj lehet?

Figyelt kérdés
jún. 4. 11:26
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azt nem láttam, hogy többször martja, csak hallottam,hogy csapkodja a fedelet, mire mentem, akkor láttam,hogy belemartogatja a vízbe a kefet. Gondolom ezt megelőzve az előző mártás a szájában landolt.
jún. 4. 14:35
 22/28 anonim ***** válasza:
66%
Azért ez messze van attól, mintha ivott volna belőle.
jún. 4. 17:29
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is kotort már a vécében, és szar anya lévén nem is tudom ivott-e belőle.

Mellesleg pont a mosógépet pakoltam be, mire oda néztem már könyekig a vécében kotort.

Ez talán egy két hónapja lehetett, azóta sincs semmi baja

jún. 4. 20:13
 24/28 A kérdező kommentje:
Hát nekem is ramaty egy érzés, hogy nem tudok vigyázni a saját gyerekekre normálisan.
jún. 4. 21:17
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Oh ugyan, velünk is történnek cifra dolgok, ne érezd magad rosszul
jún. 4. 22:07
 26/28 anonim ***** válasza:
53%
13# vagyok. Mondjuk nem tudom lepontozni minek kell, azt hogy nem tudom elképzelni a szitut azt nem minősítésként írtam csak maga a wc-ből ‘ivásra’, nem arra, hogy figyelmetlen a kérdező. Na mindegy.
jún. 4. 22:08
 27/28 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, minden rendben azóta?
jún. 8. 12:40
 28/28 A kérdező kommentje:
Kedves vagy,hogy kérdezed. Egyelőre semmi baja nem volt. Remélem pár hónap múlva se jön elő nala egy májgyulladás, ahogy fentebb írták, hogy akár az is lehet.
jún. 8. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!