Azért végződik csészére a vécécsésze, mert lehet inni is belőle?
Figyelt kérdés
Én még sehol sem láttam tiltó táblát.2019. jún. 7. 14:49
1/11 anonim válasza:
Nyugodtan igyál belőle, ugyan az a víz van belekötve mint ami a mellette lévő csapokba.
2/11 anonim válasza:
Ugyanazért, mint a mosdókagyló kagylóra.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, majd megkóstolom, mennyivel ízesebb, mint a mosdós víz.
2019. jún. 7. 16:12
4/11 1112 válasza:
Minden csészébe lehet kakilni. Például egyébként tényleg létezik egy mesés hely, ahol aranyos kiscicák aranyos kakkantásaiból állítanak elő kávét :) Egyébként úgy tudom amúgy, jó hely; meg ez a legdrágább kávé, tehát biztos finom :) [de mondjuk én nem csinálnék és nem is nagyon innék ilyet. Max egy kóstolásra úgy félig belekortyolnék:) ]
5/11 1112 válasza:
*mán, úgy kezdődik a folyamat, hogy csak kávét adnak enni a maccsoknak:)
De amúgy az a része, hogy minden csészébe lehet kakkantani, az pl nem volt komoly. Meg pl tényleg nem innám meg, amit már egyszer valaki kikaksizott :)
:)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, imádom a macskákat, de a fekáliát kerülöm, bárhonnan is jön :D
2019. jún. 7. 19:08
7/11 anonim válasza:
Akkor ne igyál csapvizet, egész Bécs a Dunába szarik, meg Pozsony, mit gondolsz, mitől nem látnak benne a búvárok semmit?
8/11 A kérdező kommentje:
Olyan dolgok is vannak a Dunában, amiről nem akarunk tudni, szóval :D Amúgy én már arra is gondoltam (nyugodtan lehet lopni az ötletet), hogy simán használhatnánk WC-lehúzáshoz a zuhanyzó/fürdő/mosó vizet és máris egy csomót spórolnánk, nem beszélve a természetről.
2019. jún. 7. 21:27
9/11 anonim válasza:
A japánok már régóta így használják, nem is értem, itthon miért nem terjedt el: :)
10/11 A kérdező kommentje:
#9 Nahát, ez király! Csak mondjuk megközelíteni nehéz a csapot, azt lehetett volna kijjebb helyezni, a tartályhoz meg egy kanyarított vezetékkel menne, de így is jó!
2019. jún. 8. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!