Masfel eves lányom ivott a vececsészéből. Baj lehet?
Figyelt kérdés
jún. 4. 11:26
1/28 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennyitől baja kéne legyen. Mennyit ivott és mi volt a tartalma? Volt benne kaki meg pisi vagy már le volt húzva?
2/28 A kérdező kommentje:
Le volt húzva, úgymond "tiszta" volt. A fogkefét mártotta meg benne párszor és tette a szájába.
jún. 4. 11:38
3/28 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣 Én a nősténymacskánk farkát rágcsáltam ennyi idősen...
4/28 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja nyugi, csak ne szokjon rá :D
5/28 anonim válasza:
Azért eléggé tele van különféle baktériumokkal, akár baja is származhat belőle.
6/28 A kérdező kommentje:
Pont erről láttam videót múltkor, hogy mennyit mindent tenyésztettek ki pár nap alatt ebből a vízből. Mi baja lehet? Hanyas, hasmenés?
jún. 4. 11:53
7/28 A kérdező kommentje:
Bár régen még a tyúkszart,galambszart ette meg sok gyerek. Az orvos csak azt válaszolta erre had egye.
jún. 4. 11:56
8/28 anonim válasza:
Én pont ma kaptam rajta a 16 hónapos fiam, hogy a wc kefét rágja 🫤😅
9/28 anonim válasza:
8as nekem a 9 hónaposomat. Már tud menni, véletlenül nyitva hagyta az apja a fürdő ajtót én meg éppen főztem és gyanús lett a csend. Azóta eltelt egy hónap és semmi baja.
10/28 anonim válasza:
Nekem a baratnom majfertozest kapott egy ilyen “vicces” kis wcbe fogkefe martastol …. 😞
Szegeny hetekig korhazban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!