Masfel eves lányom ivott a vececsészéből. Baj lehet?
Figyelt kérdés
jún. 4. 11:26
11/28 anonim válasza:
Én is csináltam ilyet gyerekként. Begyulladt a torkom, más bajom nem lett. Augmentint adott rá az orvos, bakteriális fertőzés volt. De nem biztos, hogy a wc-től 😂
12/28 anonim válasza:
Nagy valószínüséggel nem lesz baja tőle. Ha esetleg 1-2 napon belül hányna, hasmenése lenne vagy belázasodna, akkor érdemes megemlíteni az orvosnak.
13/28 anonim válasza:
Lehet sajnos, de majd kiderül, figyelgesd. Nagyobb az esélye, hogy nem, de ezt senki nem fogja tudni neked megmondani. Bár a szitut nem tudom elképzelni, hogy sikerült. :D
14/28 anonim válasza:
Én azért nem lennék nyugodt hogy miért volt ennyi időt a fürdőben/wc-ben egyedül. Ennyi erővel megissza a tusfürdőt/takarítószert. Ajtót minimum állandóan csukni!
15/28 A kérdező kommentje:
Még egyik pillanatban mellettem volt a fogkefével, majd egy perc múlva hallom,hogy a vécé fedelet csapkodja, akkor láttam,hogy mit csinál. Nem fél óráig, óráig volt egyedül. Ítélkezni a legkönnyebb, holott pár sorból nem tudni az egészet. Miért esik jól ezt csinalni? Ezzel ki van előrébb?
jún. 4. 13:19
16/28 anonim válasza:
Jaj ez a tipik miért nem figyeltél a gyerekre...pedig akinek van gyereke az tudja, hogy csak 1 pillanat kell. Még akkor is, ha ott van az ember. Ezeket engedd el, ez legyen a legnagyobb baja.
17/28 A kérdező kommentje:
Ja,és eddig sosem csinált ilyet, ezért nem is számítottam erre.
jún. 4. 13:29
18/28 anonim válasza:
Miért kell támadni a kérdezőt, mert pár pillanatra nem figyelt? Itt mindenki szuperanya és nagywc-re is viszi a gyereket. Nekem a Duckos korongot kente ki belőle és én sem hagytam magára órákra. Mögöttem játszott a földön én meg az ebédet habartam be. Hátrapillantottam és nem volt ott egyből kerestem. A wcben találtam meg(bevolt csukva az ajtó, nem tudtam, hogy ennyire könnyen nyílik. Volt rajta egy rés és oda dugta be az ujját, úgy nyílt ki)
19/28 A kérdező kommentje:
Utána olvastam ennek a majgyulladasnak. Hónapokig eszrevetlen lehet, aztán meg ha kiderul a baj már nagymértékben károsodik a máj.
jún. 4. 14:16
20/28 anonim válasza:
Pont erről láttam videót múltkor, hogy mennyit mindent tenyésztettek ki pár nap alatt ebből a vízből.
Ennek ellenére nem tudod megoldani, hogy a gyerek ne férjen hozzá szabadon? Pláne, hogy ott kellett lenned, látni, ha tudod, hogy többször mártotta bele a fogkefét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!