Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyünk, ha többször...

Mit tegyünk, ha többször felmerült bennünk, hogy nem a saját gyermekünket neveljük?

Figyelt kérdés
Következő a szitu: 16 éve szültem. Amikor a vizsgálatok után megkaptam a gyerekem, úgy láttam, hogy húzott szeme van, és arra jutottam, hogy nem a sajátom kaptam meg. A csecsemősökkel beszéltem, jól besértődtek, miért feltételezem én, hogy elcserélték. Eltelt az idő, a férjemmel többször beszéltük, hogy senkire se hasonlít, aztán győzködjük egymást és magunkat, hogy a körme olyan mint a tiéd, meg a nem tudom mije. Ilyen apróságokba kapaszkodunk. A lányunk gyönyörű, de tényleg, de a szeme olyan húzott, mintha félvér lenne. Aranyos, nagyon okos, nagyon szeretjük,a világ minden kincséért nem adnánk oda. Idegenek meg szokták kérdezni tőle, hogy egyik szülő külföldi-e. Bennem felmerült többször, hogy DNS tesztet kérjünk, de a férjem azt mondta, nem akarja tudni, ez az ő gyereke és kész. Én is így érzem. De mi van, ha tényleg elcserélték, és valahol van egy vér szerinti gyerekünk? A férjem azt mondta nem bocsájt meg nekem, ha nyomozok. Mit tennétek?
2024. jún. 2. 11:09
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Semmit sem tennék. Se a 16 éves, éketkori sajátosságaiból adódóan, önmagát kereső lányomat, se a férjemet, se a családot nem tenném ki annak, hogy egy pillantra is megkérdőjelezzem, hogy a gyerekem tényleg a miénk-e.

Szereted. Lányodként nevelted 16 évig. Minek ebbe belerondítani ennyi év után? Kinek jó ez?

És ha úgy is lenne; a vérszerinti gyereked is máshoz kötődik ebben az esetben. Tökretennél még egy családot? Minek, és miért csak most?

Egyebekben a genetika hihetetlen dolgokra képes, és attól, hogy a gyereketek nem hasonlít rátok; még simán lehet a tiétek...

2024. jún. 3. 20:46
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Én megcsináltatnám akár titokban is. Addig úgysem nyugszol meg.

Nekem a két lányom mindegyik echte exem, le se tagadhatná egyik sem.

Aztán született egy kisfiam a páromtól.

Azt tudni kell, hogy mindketten barna hajúak vagyunk, párom barna szemű én meg zöld szemű vagyok. Ehhez képest lett egy szőke hajú, kék szemű kisfiunk. Egyébként tiszta apukám kicsiként, csak ugye ő már nem él, párom már nem ismerhette.

De néha én is kapom a heccelést, hogy hát egyikünkre sem hasonlít, most 3 éves 😅

2024. jún. 13. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!