Az testvérem kislánya, minden találkozáskor, megfogja a hasam és azt mondja kis baba van benne. És többször mondja, és mindig mikor találkozunk, miért lehet ez?
Nyilván, amikor látott nagy pocakos anyukákat, akkor a mamája elmagyarázta neki, hogy kisbaba van benne.
Nem lehet, hogy meghíztál, pocakos vagy? nagy Fogyókúrázz. 🙂
A nagymamám szomszédja unokatestvérének az unokája is így volt.... És nem jelentett semmit.
Gyerek. Élénk a famtáziája.
Nekem is ezt csinálta egy időben a szomszéd 4 éves fia.
Nem jelentett semmit, nem voltam terhes, hiszen férfi sem volt az életemben, volt egy ilyen időszaka, utólag kiderült, hogy így akarta jelezni, hogy kistestvért szeretne
Nekem is ezt csinálta egy rokon kislány, amikor az anyukája volt terhes. Én nem voltam az, nem is lettem. Gondolom, őt is érték élmények terhes nőkkel kapcsolatban.
A gyerekek nem csodalények, különös megérzésekkel. Csak emberek, piciben. Sok dolgot visszamondanak, amit tapasztaltak, láttak.
Akkor ezért
Az én lànyom tesót szeretne… most mindig megkerdezi, hog mondjuk a dédinek a szomszédnak stb miért nincs kisbabája vagy gyereke ( nehezen esik le neki, hogy a dédi gyereke a papa mert pap nem gyerek🤣)
Valószínűleg mostanában hallott róla, hogy a babák az anyukájuk pocakjában voltak.
A fiam is mondja nekem néha, meg azt is, hogy ott volt ő is, meg a húga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!