Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyünk, ha többször...

Mit tegyünk, ha többször felmerült bennünk, hogy nem a saját gyermekünket neveljük?

Figyelt kérdés
Következő a szitu: 16 éve szültem. Amikor a vizsgálatok után megkaptam a gyerekem, úgy láttam, hogy húzott szeme van, és arra jutottam, hogy nem a sajátom kaptam meg. A csecsemősökkel beszéltem, jól besértődtek, miért feltételezem én, hogy elcserélték. Eltelt az idő, a férjemmel többször beszéltük, hogy senkire se hasonlít, aztán győzködjük egymást és magunkat, hogy a körme olyan mint a tiéd, meg a nem tudom mije. Ilyen apróságokba kapaszkodunk. A lányunk gyönyörű, de tényleg, de a szeme olyan húzott, mintha félvér lenne. Aranyos, nagyon okos, nagyon szeretjük,a világ minden kincséért nem adnánk oda. Idegenek meg szokták kérdezni tőle, hogy egyik szülő külföldi-e. Bennem felmerült többször, hogy DNS tesztet kérjünk, de a férjem azt mondta, nem akarja tudni, ez az ő gyereke és kész. Én is így érzem. De mi van, ha tényleg elcserélték, és valahol van egy vér szerinti gyerekünk? A férjem azt mondta nem bocsájt meg nekem, ha nyomozok. Mit tennétek?
2024. jún. 2. 11:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
88%

Én megcsináltatnám a vizsgálatot, mert különben sosem tudnék megnyugodni. De a csere esélye….szinte nulla. Az élet nem egy kalandfilm.

Nekem is van ázsiai beütésű ismerősöm, semmi külföldi rokona sincs, egy alföldi kisvárosban lakik a rokonsága java.

2024. jún. 2. 12:00
 12/42 anonim ***** válasza:
34%
11, mit éreznél a 16 éves helyében, ha anyád azt mondja, szerinte nem vagy az övé?
2024. jún. 2. 12:03
 13/42 anonim ***** válasza:
90%
Most nem azért, de nekem az jött le, hogy az egész kétség a húzott szemből adódik. Na, már most, ha azt gondoljátok, hogy egy ázsiai nő vérszerinti gyereke, akkor egyrészt kellett volna lenni a kórházban egy ázsiai nőnek. Ami elképzelhető, az is, hogy te nem tudtál róla, de volt. A másik, ha így lenne, valószínűleg már jóval korábban feltűnt volna a másik családnak, hogy az "övékének" nem húzott a szeme, mert az ritkább, mint, hogy európainál az. Szóval kiderült volna.
2024. jún. 2. 12:05
 14/42 anonim ***** válasza:
40%
Nem azt írtam, hogy mondja el. Csak hogy csináltassa meg a vizsgálatot. Megnyugodna tőle.
2024. jún. 2. 12:05
 15/42 anonim ***** válasza:
75%

14# És azt hogy csináltatod meg egy 16 évesnél úgy, hogy nem mondod miért akarod? :D Gondolkozz már kérlek. Nem egy 3 éves gyerekről van szó.

Kérdező, ekkora hülyeséget komolyan. És ha nem a tiétek, mit szeretnél? Tönkretenni a családodat? A másik, az ugye megvan, hogy ha bármilyen felmenőd között volt véletlen ázsiai, vagy esetleg nem tudsz róla, de mondjuk a szüleid félrementek ázsiaival, vagy a családfában fentebb valaki, akkor simán kijöhet most is ez a gén?

2024. jún. 2. 12:13
 16/42 anonim ***** válasza:
38%
13-as, elárulok egy nagy biológiai titkot: a gyerekek egy NŐ és egy FÉRFI egyesüléséből jönnek létre. Az utóbbiak nem járnak a kórházba szülni. És még egy nagy titok: a gyerek a két szülő egyikére nem biztos, hogy hasonlítani fog.
2024. jún. 2. 12:14
 17/42 anonim ***** válasza:
90%
Ha mar a korhazbab felmerult ez, en akkor cselekedtem volna, dns teszttel, baba koraban, nem pedig 16 ev multan. Ennek mar igy mo ertelme van? 16 evet leeltel abban a tudatban, hogy lehet megsem a te gyereked, elcsereltek vajon? Ha megtudjak, hogy kutakodsz a ferjed es a lanyod is valszeg megutal. Ezt hamarabb kellett volna oldani, frissiben...most mar ezzel tonkreteheted a csaladod.
2024. jún. 2. 12:17
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Szar lehet, amikor ilyesmivel mérgezitek a lelketeket. Szóval a helyetekben csináltatnék DNS tesztet, hogy le tudjátok ezt zárni magatokban.

(Ezt csak zárójelben, nálunk ugyan nem merült fel a csere, de az az én gyerekem, akit én nevelek 8 éve, akinek én vagyok az anya. Ha el is cserélték volna, akkor is ő a lányom. )

2024. jún. 2. 12:20
 19/42 anonim ***** válasza:
23%

Én biztos csinàltatnék DNS tesztet.

Fèrj ne bocsásson meg, legyen az ő baja.

Visszacserélni egy majdnem felnőttet ùgysem fogtok, de a két lànynak is tudnia kell, hogy biológialag honnan szàrmaznak, esetleges örökletes betegsègek miatt.

Ui. karszalag simàn leeshet a gyerekről, de kultùràlt heleyken nem vàlasztjàk el az ùjszülöttet ès az anyàt. Èn az enyèmmel ott voltam az ùjszülöttvizsgalaton is. Elkerülhetőek evvel az ilyen problàmàk. Ès nem kerül plusz pènzbe a kòrhàznak nem középkorian működni.

2024. jún. 2. 12:21
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
15 Konkrétan nemtudom hogy de volt olyan rokonom aki megcsinàltatta titokban, (ott megcsalás gyanú volt hogy nem ő az apa) szóval lehetőség az van. ….
2024. jún. 2. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!