Mit tegyünk, ha többször felmerült bennünk, hogy nem a saját gyermekünket neveljük?
Én megcsináltatnám a vizsgálatot, mert különben sosem tudnék megnyugodni. De a csere esélye….szinte nulla. Az élet nem egy kalandfilm.
Nekem is van ázsiai beütésű ismerősöm, semmi külföldi rokona sincs, egy alföldi kisvárosban lakik a rokonsága java.
14# És azt hogy csináltatod meg egy 16 évesnél úgy, hogy nem mondod miért akarod? :D Gondolkozz már kérlek. Nem egy 3 éves gyerekről van szó.
Kérdező, ekkora hülyeséget komolyan. És ha nem a tiétek, mit szeretnél? Tönkretenni a családodat? A másik, az ugye megvan, hogy ha bármilyen felmenőd között volt véletlen ázsiai, vagy esetleg nem tudsz róla, de mondjuk a szüleid félrementek ázsiaival, vagy a családfában fentebb valaki, akkor simán kijöhet most is ez a gén?
Szar lehet, amikor ilyesmivel mérgezitek a lelketeket. Szóval a helyetekben csináltatnék DNS tesztet, hogy le tudjátok ezt zárni magatokban.
(Ezt csak zárójelben, nálunk ugyan nem merült fel a csere, de az az én gyerekem, akit én nevelek 8 éve, akinek én vagyok az anya. Ha el is cserélték volna, akkor is ő a lányom. )
Én biztos csinàltatnék DNS tesztet.
Fèrj ne bocsásson meg, legyen az ő baja.
Visszacserélni egy majdnem felnőttet ùgysem fogtok, de a két lànynak is tudnia kell, hogy biológialag honnan szàrmaznak, esetleges örökletes betegsègek miatt.
Ui. karszalag simàn leeshet a gyerekről, de kultùràlt heleyken nem vàlasztjàk el az ùjszülöttet ès az anyàt. Èn az enyèmmel ott voltam az ùjszülöttvizsgalaton is. Elkerülhetőek evvel az ilyen problàmàk. Ès nem kerül plusz pènzbe a kòrhàznak nem középkorian működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!