Másfél évvel a harmadik szülés után is terhesnek látszom, miért?
Gondolom szét van nyílva a hasizmod, azért nézel ki úgy, mint egy terhes.
Kifejezetten ezzel foglalkozó gyógyornász/edző tud segíteni.
Mintha én írtam volna a kérdést, még a wc-s nénis is stimmel 😅
164cm és 77kg vagyok 😮
Azt tudom, hogy szét volt nyílva a hasizmom, köldöksérv miatt nem is tornázhattam, magától meg nem hiszem, hogy összement volna + hasra hízós vagyok.. Szerintem ennyi a dolog. Volt, hogy plazmaadásnál kérte az orvos, hogy mutassam meg a hasam, hogy tényleg nem vagyok terhes... A pluszsúlyhoz nekem kötényhas is jár, csak a ruha miatt tűnik úgy, mintha az utolsó trimeszterben lennék...
A hasi zsir MINDIG a rossz taplalkozas miatt van es CSAK normalis taplalkozassal lehet eltuntetni.( Szemelyi edzom mondta )
165 cm 77 kg az mar tulsuly.
En 167 vagyok 68kg-rol indultam most 63 vagyok es meg simanvan 5 kg amit le kell faragni. ( bar valoszinu nem fog lejjebb menni mert "izom lesz belole") 4 honapja edzek heti 3-4 x2 orat. A karom derekam , combom szepen formasodik a hasamrol csak azota " olvad" miota tartom a normalis etkezest.
5-ös ez nem hasi zsír. 3 babát kihordott a kérdező. Szétnyílt hasizom mellett esetleg még sérve is lehet. Vagy csak megnyúltak a szövetek a hasán stb.
Szerintem ez már a szakembert keress fel kategória kérdező. Tényleg lehet sérv is, unokatesómnak az volt, szintén várandósnak nézett ki állandóan- őt műtötték végül.
Jah komolynak momdhato tulsulya van. 3 gyerek ide vagy oda de van rajta 20kg plusz. Mi ez ha nem hasi zsir? Ne nevettess mar. Leirta, hogy nincs szetnyilva a hasizma .
Kerdezo ird le mit eszel egy nap. Es ki is derul , hogy mi a gond .
Persze nyugtassatok magatokat, hogy szultetek es azert vagytok koverek de ez a legkevesbe semigaz.
En is szultem, mint sok millio masik no megsincs 20kg plusz rajtunk.
Helytelen , rendszertelen, rossz taplalkozas . Mind hasra megy.
Mit eszel egy nap ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!