Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2-3 gyerekes családok, mi az,...

2-3 gyerekes családok, mi az, amire nem telik nektek, bár szeretnétek?

Figyelt kérdés

Két kicsi gyerekünk van, és egy házunk, amit igyekszünk befejezni, hogy mire a kisebb is elmegy oviba, és még több lesz a kiadás, ne kelljen erre félretenni meg költeni, így viszont eléggé meg kell húzni a nadrágszíjat.

Így a nyaralás pl. nem fér bele egyáltalán, évek óta nem voltunk sehol 1 napos kiránduláson kívül, azt se sokat. Jó lenne a gyerekeknek is valami normális megtakarítás, de a havi 40 ezer adóledvrzményt tudjuk félrerakni nekik, ennyi.

Ez a két dolog nálunk olyan, hogy szeretnénk, de nem fér bele.

2024. máj. 26. 14:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%

A kérdező azt írta: "Nem azt mondtam, hogy sehova nem megyünk soha."

Azért nagyon nagy a széles a skála a nyaralgatás és a soha sehova nem menés között. Lehet, hogy vannak programjaik, csak nem ottalvósak.

2024. máj. 26. 21:07
 22/24 anonim ***** válasza:
82%
3 hálószobás lakás.
2024. máj. 27. 07:49
 23/24 anonim ***** válasza:
39%

Nekünk van saját házunk, saját 2 újabb autónk.

A házat mi is folyamatosan újítjuk, ahogy a keret engedi.

Mi pl nem teszünk félre, de nem is akarunk. Mármint a gyerekeknek. Megtakarítás van, egy kevés vész esetére.

Mind a 2 gyerek ovis, A kicsi 1 hónapja kezdte. Nem tudom mi az a nagy kiadás, amitől te tartasz :D

Mi pl a nyaralásról mondunk le. Inkább legyen olyan a lakás mint amilyent szeretnénk, abba öljük a pénzt, mint a tengeren süttessük magunkat 1 hétig.

Mi is csak 1 napos kirándulásokat szervezünk, de nekünk elég is ennyi.

Nálunk amire úgymond nem futja, az az én ruhatáram :D

Férjem 90%ban munkásba van, azt kapja a műhelybe.

A gyerekeknek veszek mindig szép új ruhákat, néha többet is mint kellene.

De magamra sosem gondolok. Vagy ha gondolok is, mindig úgy vagyok, hogy "ez most nem fér bele"

2024. máj. 27. 08:45
 24/24 anonim ***** válasza:
20%
Hááát 23, pont te vagy az aki szépen le lett festve az egyik hozzászólásban. :D
2024. máj. 28. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!