Király vok de te is 2 kérdése:
Szeretnétek gyereket?
Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 15:08
2/26 anonim válasza:
Minden álmom hogy legyen végre gyermekem 😪🙏
4/26 anonim válasza:
Nem, csak gyűlölködni járok a gyakori kérdések gyerekvállalás, nevelés kategóriájába.
6/26 anonim válasza:
Ahogy az 5# írja.mar nem,van 2.lány,fiú ..bőven eleg
7/26 anonim válasza:
Nem tudom. Nem tudom eldönteni. Néha úgy vágyok rá, néha meg egyáltalán nem. Egy éve vagyunk benne a gyerek projektben, de annyira nem akarok a kardomba dőlni, hogy nem jön össze. Máskor meg bele se akarok gondolni, hogy lehet sose lesz.
8/26 anonim válasza:
Én jól elvagyok a gyerekekkel, az elmúlt tíz évben sokat bébiszitterkedtem is, de sajátot nem szeretnék. Soha nem is akartam, se gyerekkoromban, se kamaszkoromban, se most (harminc éves vagyok). A családom ezt elfogadja abszolút, de ha nem fogadnák el mert ők unokázni akarnak, azzal se mennének sokra.
10/26 anonim válasza:
4-et terveztünk, 4 van. Iszonyúan vágyom még egyre, de nem tudom, vége lenne-e ennek, ha szülnék még egyet. Küzd a szívem és az eszem egymással, a férjem pedig ugyanígy van, úgyhogy ő sem tud sem pozitívan, sem negatívan megerősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!