Király vok de te is 2 kérdése:

Szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 15:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék, főleg ebbe az országba nem
2023. máj. 12. 06:51
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem miért van leszavazva mindenki aki nemmel válaszolt. Akkor szüljetek nyolc gyereket ha ennyire odavagytok értük. Nem mindenki akar gyereket nagy ügy.
2023. máj. 12. 22:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Nem szeretem a gyerekeket, idegesítenek, nincs hozzájuk türelmem és tudom, hogy nem lennék jó szülő.
2023. máj. 13. 08:14
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
#12: en a 3.valaszolo vagyok es en is kaptam negativat, pedig en azt irtam, egyet szeretnek. Szerintem ebben a temaban annyira nem helyes pontozni. Sokan meg mindig ott tartanak, hogy beleszolnak abba, ki akar es miert, mennyit, vagy ki miert nem akar. Keves kozul en vagyok az egyik, aki nem szolja le azokat, akik nem szeretnenek. Ez az o dontesuk, semmi kozom hozza, egy kicsit sem tartom onzonek oket. En pl szeretnek, de hanyok attol amikor valaki azt mondja, a gyerek az elet egyetlen ertelme. Ilyenkor sokkal inkabb a gyerek nelkuliekkel erzek egyutt.
2023. máj. 13. 08:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem. Soha nem is akartam. Egyébként Vigyáztam már gyerekre, bőven sok volt. Egy életre nem kell az a kínszenvedés.
2023. máj. 13. 18:29
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

14. Ennyit jelent, ha egy gyerekre vágyó embernek intelligenciája is van. Külön köszönöm tudatos gyerekmentesként, hogy ilyen emberek még léteznek, akik bár szeretnének gyereket, nem ítélkeznek, nem köpködnek azokra akik nem akarnak.

Ha tudnád hányszor megkaptam az önző, selejt és ennél cifrább megjegyzéseket is, olyan nőktől akik felsőbbrendűnek képzelik magukat csak azért mert ők akartak és van gyerekük, ezáltal az általuk vágyott èletet élik.

Engem mégis elítéltek azért, mert én is olyan életet élek amilyenre én vágyom. ( Csak mert ez nem olyan mint az övék, mert én gyerek nélküli életre vàgyom) A kedvencem amúgy az volt, amikor a házasságom valódiságát is megkérdőjelezték, miszerint az nem is igazi házasság, és nem is igazi család amiben nincs gyerek. - Mondta ezt amúgy egy olyan 2 gyerekes nő aki mindössze 8 év kapcsolat, ebből 5 év házasság után elvált.

Hát mindegy is. Mi ettől függetlenül 13 éve együtt vagyunk egy családként, 11,5 éve házasok. Akár annak tekint minket xy akár nem😊 Minden esetre egészen fura volt megtapasztalni ezt a gondolkodásmódot, és örülök, hogy vannak kivételek.

2023. máj. 13. 18:47
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Ugyanez a gondolkodásmód jellemző a munkahelyeken is, anno mikor boltban dolgoztam mindig vita volt, hogy ki dolgozzon dec. 24-én és ki szilveszterkor. A gyerekesek mindig azt mondták, hogy dolgozzunk mi szenteste, mert nekünk nincs családunk... wtf?? Miért is nincs? A szülők, testvérek, nagyszülők, stb. nem tekintendők családnak? Mi nem készülhetünk vendégvárásra vagy bármi egyébre? Mi maradjunk otthon szilveszterkor mert mi család nélküliek úgyis csak buliznánk? Idióta felfogás
2023. máj. 13. 19:27
 18/26 anonim ***** válasza:
Egy van, szerintem elég is lesz ennyi.
2023. máj. 13. 20:09
 19/26 anonim ***** válasza:
17-es már attól felment kicsit a vérnyomásom, hogy ezt olvastam. remélem már jobb a helyzet!
2023. máj. 13. 20:10
 20/26 anonim ***** válasza:

17. Igen, volt nálunk is ilyen. El is jöttem arról a melóhelyről mert meguntam. Undorító. Most jófej főnököm van, nincs kivételezés, és ez így van jól. A gyerek mindenkinek a saját döntése, magánügye, oldja meg ahogy tudja/ akarja. Itt nincs az, hogy csak annak kell szombaton fél napra jönni akinek nincs gyereke. Egyrészt Attól még családja lehet. Párja, férje felesége, szülei, kutyája macskája stb. Itt semmilyen típusú család nincs lenézve.

Sőt, ha az sincs, az sem számít, mivel pihenni mindenkinek kell. Itt ez a felfogás, és ez így van jól. Akinek nem tetszik mehet más helyre dolgozni. Hozzáteszem pasi a főnök😂

Nem vagyok én sem gyerekgyűlölő, se lelketlen se szemét. Volt hogy vállaltam a gyerekes helyett, mert szépen megkért, és pl a férjemnek aznap dolga volt, a kiskutyánkra meg anyukám vigyázott, mert épp beteg volt, és nem volt otthon senki, se programom nem volt, épp kedvem is volt, hát bementem. De kezdtem megunni, hogy ez kb a 3. eset után már követelőzésbe, elvárásba és a másik magánéletének lenézésébe, semmibevételébe csapott át, és a csaj a főnöknek ment panaszkodni rám, miszerint én egy gyerekgyűlölő pcsa vagyok aki nem hajlandó átvállalni az ő napját, mert én utálom a gyerekeket és azt akarom, hogy ő ne legyen a gyerekével. Aznap nagy balhé volt. Többen is mellém álltak.

Mikor az az idióta főnöknő neki adott igazat, mert szerinte is mindig el kellene vállalni egy gyerekessel szemben a melót, mert akinek nincs gyereke annak nincs családja, na ott és akkor mondtam fel, és még 3 másik dolgozó is. Mert velük is jatszott ilyet pár gyerekes kolléga. Az a liba is egy hálátlan kis senki volt aki engem felnyomott. Én vállaltam el legtöbbször a munkatársak közül az ő napját, hogy ő hétvégén a gyerekkel legyen, vagy mert beteg volt, vagy mittudomén, hát mi ez??? 🤮

15-16. voltam.

2023. máj. 13. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!