Király vok de te is 2 kérdése:

Szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 15:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
16-os, de azt mondjátok már el, hogy minek vagytok a gyerekvállalás kategóriában, ha nem akartok gyereket?
2023. máj. 14. 08:07
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
17-es voltam, már 5 éve eljöttem onnan szerencsére, de a te eseted még ennél is rosszabb volt, a "ló túloldalának" tipikus esete. A mostani főnököd teljesen jól csinálja, miért kellene a gyerekesekkel kivételezni, hisz ugyanazt a munkát vállalták mint a gyerektelenek. Majd ha benne lesz a munkaszerződésben (nem lesz), hogy a gyerekesek élveznek elsőbbséget és mindenki legyen rájuk tekintettel és túlórázzon, hétvégézzen helyettük, akkor el lehetne várni, bár nem lenne olyan aki ilyet aláírna. Szóval oldják meg ahogy akarják.
2023. máj. 14. 08:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

21. Mi Közöd hozzá?

Amúgy Egyéb kérdések alkategóriában vagyunk, ahova beillenek az ilyen kérdések is, ami kb hetente legalább előfordul miszerint a leendő válaszadók akarnak-e gyereket ( vagy nem). Ezek szerint van rá igény. Mindenki azért volt itt, hogy az adott kérdésre válaszoljon rajtad kívül, aki csak kötözködni próbál, mivel a válasz egy ilyen kérdésre lehet

-igen akar-, és

-nem, nem akar- is ugyanúgy.

Az, hogy neked bizonyos válaszok nem tetszenek, a te problémád, csak téged frusztrál.😂 Senki sem a babák vagy a teherbeesés stb kategóriában válaszolt, nincs semmi okod ezen rinyálni. Egyszerűen ezek a kérdések máshova nem nagyon passzolnak, mert nincs gyerek nem vállalás kategória, ahol az emberek ebben a témában érdeklődhetnek.

Gyerekesek pl sokszor kérdezik miért nem akarunk gyereket. Ilyen alapon miért kíváncsiskodik aki akar vagy már van is neki?

Kérdezni lehet, és arra válaszolni is. Vagy elfogadod ezt, vagy lapozol.

2023. máj. 14. 17:13
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyerekem van, de van több gyerekmentes ismerősöm, és én is azzal értek egyet, hogy mindenki magán ügye, hogy nevel - e gyereket, vadidegeneknek nem kell segítenie más szülőknek azért, mert ők gyereket vállaltak. Nagyon rendesek, ha segítenek, de nem elvárás. Ha 24-én nem akar dolgozni, menjen olyan helyre, ahol nem hívhatják be. Vagy interjúnál mondja, hogy ő úgy jön ide, ha ezt garantálják. Ha csak a macskájával akarja tölteni valaki a szentestét, ahhoz is joga van, nem attól értékes egy ember, hogy minél több feladatba fullad bele. Ideális esetben egy ember annyi gyereket vállal, ami mellett normális emberként tud még funkcionálni, nem szorul arra, hogy valaki segítsen neki, mert ő szült.
2023. máj. 14. 21:58
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha egy percig nem vágytam rá és szerintem nem is fogok. Pont a buszon utazva olvastam ezt a kérdést, ahol 3 gyerek szimultán üvöltötte végig az utar, már úgy voltam, hogy inkább leszállok és várok 20 percet a következő buszra. Nekem ehhez nincs idegrendszerem, pedig csak egy rövid út volt és nem nekem kell gondozni, etetni, takarítani utána stb. Ez csak egy kis része a gyereknevelésnek, hogy sokuk üvöltözős típus. Elfogadom, hogy másnak ez az élete értelme, de ők is fogadják el, ha valakinek nem az.
2023. máj. 17. 17:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem akarok gyereket. Az ég mentsen meg tőle. Van jobb dolgom is, mint velük nyűglődni egy életen át.
2024. febr. 24. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!