Mikor és hogyan éreztétek, hogy na akkor most jött el az idő, hogy szeretnétek gyereket?
Nálam nem volt ilyen pillanat. Inkább folyamatnak mondanám. Megteremtettük a szükséges hátteret magunknak (értsd:stabil párkapcsolat, munkahely, saját lakás, esküvő, megtakarítás,autó stb.). Közben teltek az évek, a férjem mindig előhozta, én meg elodáztam évekig. Aztán egyszercsak 30 lettem, és úgy döntöttem elértem az első gyerekhez a lélektani határt amit én jónak éreznék. Úgyhogy megtanakodtuk, logikusan átgondoltam, és úgy döntöttem végülis nagyon nem szól ellene semmi,így belevágtunk. Nagyon szentimentális jelei nem voltak.
A gyerekekről, kutyákról szóló filmeket én is gyakrabban könnyezem meg a korral, de szerintem ennek inkább ahhoz van köze hogy nekem nem adatott meg a boldog gyerekkor és a jó szülö-gyerek kapcsolat. Ezért megvisel ha valami rossz történik a kiszolgáltatott helyzetben lévőkkel és meghatódom ha jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!