Akkor epp pontosan 0 ft, mert koltoztunk. De ez nem volt problema nekunk, szerettunk volna mar csaladot, hat belevagtunk. Azota mar persze gyujtogettunk.
máj. 3. 17:25
2/22 anonim válasza:
Gondolom le leszek pontozva, de kettőnknek együtt összesen kb 10MFt , amit vészhelyzetben azonnal tudtunk volna használni (nem a babaváró). Azóta ez csak több lett, mert van passzív jövedelmünk is. De mivel nincs segítségünk, ebbe bele lett az kalkulálva, hogyha lejár a csed-gyed stb, és nem akarnak visszavenni, akkor ne legyen gáz, vagy ha dolgozok, és hívni kéne bébiszittert, akkor legyen miből. Meg ha egyikünk meghal, a másiknak ne kelljen kapkodnia, hogy miből oldja meg? Szóval elég sok dolgot beleszámoltunk, az alapján, amiket meséltek nekünk, és úgy nem egy nagy valami, még ha hirtelen annak is tűnik.
máj. 3. 17:29
3/22 anonim válasza:
2, én felfele nyomtam ;
Nekünk is volt 10+, és akkor még babaváró meg csok se volt.
Mostani árakhoz kevésnek is érzek ennyit úgy, hogy akkor még nem volt lakásunk és ez adta később az önerőt. Ma már kevés lenne ennyi, nem mernék ilyen kevéssel gyereket vállalni, ha még nem lenne lakásunk, mert ennyiből nem is lenne gyerek mellett.
máj. 3. 17:41
4/22 anonim válasza:
Nekünk 9M körül volt, arra vettük fel a babavárót. A nulláról egyikünk se akart családot alapítani, mert nem volt túl fényes gyerekkorunk.
máj. 3. 18:09
5/22 anonim válasza:
Nulla. ;) előtte vettünk lakást hitelre, a félre tett pénzünk ami volt abból felújítás, bútorok...:) szószerint annyi pénzünk volt minden hónapban, hogy fizutól fizuig 0-ra jöttünk ki. De nem volt semmi probléma belőle. :)
máj. 3. 19:14
6/22 anonim válasza:
Par szazezer Ft, hetekkel elotte ment le a lakasvasarlas es kezdtunk el butorozni es felujitani. A CSED alatt felretettuk, ami a butorozasra es felujitasra elment.
máj. 3. 20:21
7/22 anonim válasza:
Semmi.
Nem volt félretett pénzünk.
máj. 3. 20:38
8/22 anonim válasza:
30M HUF kb.
Ez nem öröm egyáltalàn, váratlan dupla haláleset miatt örököltük sajnos. Bár ne lett volna☹️
máj. 3. 21:10
9/22 anonim válasza:
3 millió megtakarításunk volt, de felvettük a babavárót, aminek a fele azóta is megvan.
Azóta sok minden történt, ami miatt jött be nagyobb bevétel, meg ami viszi is folyamatosan el.
Azért én úgy vagyok nyugodt hogy van valami amihez nyúlni lehet ha beüt egy komolyabb betegség vagy valami.
Nem élünk nagy lábon, pici már tehermentes lakásunk van.
máj. 3. 21:34
10/22 anonim válasza:
0ft. Saját házunk, két kocsinak volt. Én épp nem dolgoztam akkor. 3 évig voltam otthon, segítség nélkül elvegeztem egy tanfolyamot és egyetemet kezdtem. Azóta jól fizető állásom van suli mellett dolgozok, 4 éves elmúlt már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!