Mennyi félretett pénzzel rendelkeztetek, amikor eldöntöttétek, hogy szeretnétek gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
máj. 3. 17:15
21/22 anonim válasza:
Az utolso valaszoloval ertek egyet. En megmondtam kerekperec hogy addig nem vagyok hajlando gyereket szulni, amig nincs egy onallo, sajat ingatlanom. Hitel - orokseg es minden nelkul. Nehez volt de megvan. En nem akartam azon aggodni, hogy hova megyek gyerekkel ha barmi tortenik.
22/22 anonim válasza:
#19 Egyetlen egy válaszoló sem írta, hogy ne lenne munkája. Nem tudom te merre jársz vagy mit olvastál...
Inkább vállalja be az ember 30 évesen, hogy nagyobb tartalék nélkül szül, minthogy a tartalékát 40 évesen egy csehországi meddőségi klinikán kelljen hagynia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!