Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi félretett pénzzel...

Mennyi félretett pénzzel rendelkeztetek, amikor eldöntöttétek, hogy szeretnétek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
2024. máj. 3. 17:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért van 1-2válasz lepontozva? Itt van rossz válasz? Nem értem... akinek túl sok van lepontozzátok, akinek kevés mert lakást vett gyerek előtt azt is lepontozzátok. Néha nem értem az itteni gondolatmenetet...🤔🤔🤔
2024. máj. 3. 22:19
 12/22 anonim ***** válasza:

Most vágunk bele.

Sac/kb 10.000 euro van félre téve amihez csakis akkor nyúlunk ha nagy a baj, vagy váratlanul kell valami.

2024. máj. 3. 22:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Párszáz ezer forint. De számomra az volt a fontos hogy legyen egy saját házam ami per és tehermentes és csak az én tulajdonom. Ha az megvan, akkor onnan már sima, mert a lakhatás adott.
2024. máj. 3. 22:46
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Bevallom semennyivel.

Sajat haz van, ket auto, mindkettonknek stabil munkahely, jo fizetessel. Melle a hitelek. 6 honapos terhes vagyok, most kezdunk kilabalni az anyagi problemainkbol.

2024. máj. 3. 23:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Mikor csak eldöntöttük akkor 5 millió, saját tehermentes ház. 2 kocsi. Semmilyen hitel.

Aztán nem jött rögtön, éveket vártunk. Azóta sokkal több a megtakarításunk.

2024. máj. 4. 03:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Babavárót felvettük, az azóta is félre van rakva. Lakás, 2 autó.
2024. máj. 4. 07:10
 17/22 anonim ***** válasza:

16

Nem bunkóságból kérdezem csak nem vagyok benne jàrtas.

A babaváró egy hitel nem? Az miért megtakarítás?

2024. máj. 4. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:
90%

1 millió volt állampapírban és kB +2 millió volt a számláink egyenlege hóvégén.

Eleget kerestünk, a terhesség alatt a babacuccok bevásárlását, babaszoba felújítását, a lakás szinte teljes újrabútorozását finanszírozni tudtuk a fizetésünkből, nem volt szükség a tartalékra.

Most 5 hónapos, gyed mellett is havi 300-400.000-et félre tudunk tenni.

2024. máj. 4. 12:48
 19/22 anonim ***** válasza:
23%
Elolvasva a kommenteket azért látszik, milyen felelőtlen sok ember. Aztán majd megy a panaszkodás, amikor nehéz helyzetbe kerülnek. Nyilván akinek lett lakása, annak is főleg örökségből vagy szülői segítséggel lett. Erre gyereket vállalni munka nélkül elég meredek. Aztán majd megy a panaszkodás, hogy miért annyi a segély amennyi. Előbb alapokat kéne építeni saját erőből és nem a nyomorba szülni.
2024. máj. 5. 13:01
 20/22 anonim ***** válasza:

19 én írtam, hogy nem volt megtakarításunk.

Azóta házat vettünk, autót, és két gyerekünk van.

Nincs semmiféle kolcsonunk, sem babavaro meg mottudom én mi

Nem is élünk MO-n szóval N is lehet ilyenunk mert itt nálunk nincs olyan (Szlovákia)

Nem felelőtlenel vagyunk, csak nem írtam le a teljes történetet, hogy miért így alakult..

Szóval így nem kéne leszolni azt aki nem tárol 10 milliókat a bankban.

2024. máj. 5. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!