Mennyi félretett pénzzel rendelkeztetek, amikor eldöntöttétek, hogy szeretnétek gyereket vállalni?

Most vágunk bele.
Sac/kb 10.000 euro van félre téve amihez csakis akkor nyúlunk ha nagy a baj, vagy váratlanul kell valami.

Bevallom semennyivel.
Sajat haz van, ket auto, mindkettonknek stabil munkahely, jo fizetessel. Melle a hitelek. 6 honapos terhes vagyok, most kezdunk kilabalni az anyagi problemainkbol.

Mikor csak eldöntöttük akkor 5 millió, saját tehermentes ház. 2 kocsi. Semmilyen hitel.
Aztán nem jött rögtön, éveket vártunk. Azóta sokkal több a megtakarításunk.

16
Nem bunkóságból kérdezem csak nem vagyok benne jàrtas.
A babaváró egy hitel nem? Az miért megtakarítás?

1 millió volt állampapírban és kB +2 millió volt a számláink egyenlege hóvégén.
Eleget kerestünk, a terhesség alatt a babacuccok bevásárlását, babaszoba felújítását, a lakás szinte teljes újrabútorozását finanszírozni tudtuk a fizetésünkből, nem volt szükség a tartalékra.
Most 5 hónapos, gyed mellett is havi 300-400.000-et félre tudunk tenni.

19 én írtam, hogy nem volt megtakarításunk.
Azóta házat vettünk, autót, és két gyerekünk van.
Nincs semmiféle kolcsonunk, sem babavaro meg mottudom én mi
Nem is élünk MO-n szóval N is lehet ilyenunk mert itt nálunk nincs olyan (Szlovákia)
Nem felelőtlenel vagyunk, csak nem írtam le a teljes történetet, hogy miért így alakult..
Szóval így nem kéne leszolni azt aki nem tárol 10 milliókat a bankban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!