Más is érezte már úgy, hogy megbánta a gyerekeit?
Figyelt kérdés
Nehez leirni ezt azt érzést, mert bármikor az életem adnak értük és már nem tudnám nélkülük elképzelni egy napom sem. Viszont megromlott a házasságom és két gyerekkel iszonyat nehéz lépni is nemhogy utána egyedül lenni velük, part találni. Ilyen szempontból bánom őket, hogy sajnos az én életem így már semmit nem ér. Mert az élethez nem elég csak az a boldogság amit ők tudnak adni.máj. 20. 13:40
31/33 anonim válasza:
Akárhogy is: vizsgáltasd ki, hogy tudd, hogy mi baja van.
32/33 anonim válasza:
30#. Figyelj , a helyedben inkább keress szakembert számodra is, mert amit itt le művelsz vergődést az gáz.
A helyedben pedig nem reklámoznám, hogy pedagógus vagy.. 🙄
33/33 anonim válasza:
Sokan megbánták, pl azok, akik győzködik erőszakkal a másikat, hogy nekik is legyen gyerekük. Ők mind irigységből győzködnek, mert tudják, hogy ők már nem tudják visszacsinálni, dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!