Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érezte már úgy, hogy...

Más is érezte már úgy, hogy megbánta a gyerekeit?

Figyelt kérdés
Nehez leirni ezt azt érzést, mert bármikor az életem adnak értük és már nem tudnám nélkülük elképzelni egy napom sem. Viszont megromlott a házasságom és két gyerekkel iszonyat nehéz lépni is nemhogy utána egyedül lenni velük, part találni. Ilyen szempontból bánom őket, hogy sajnos az én életem így már semmit nem ér. Mert az élethez nem elég csak az a boldogság amit ők tudnak adni.

máj. 20. 13:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
55%
#19! Ha már ilyen rohadt gazdagok vagytok, beleférne egy babysitter, aki elviszi fejlesztésre a gyereket. Egyszer valami értelmesre költenéd a pénzed.
máj. 20. 19:43
 22/33 anonim ***** válasza:
25%

Mért kell 2. műszak, ha már megvan a kacsalábon forgó palota?

A gyereknek pedig ezek szerint valamilyen fejlesztés csak kell! Vizsgálta szakember? Nagyszülők nem érnek rá? Valahova akkor el kéne vinni munkaidőben. Már megsajnáltalak, pedig én is elítéltelek a 8-as miatt, de ezek szerint valami gubanc tényleg van azzal a kisfiúval, amit nem ti rontottatok el. Ezek szerint nem átlagos gyerek. Viszont kezdeni kell vele valamit. Valakivel, pl. pszichológussal beszéld át a lehetőségeket. Én elhiszem, hogy szükséged van a munkahelyre a töltekezéshez, viszont a gyereket meg valamilyen szakemberhez fejlesztésre vinni kell.

máj. 20. 19:47
 23/33 anonim ***** válasza:
30%

"mindent megkaptak es megorulunk toluk"

Ez a gond.. Elkényeztetett kis hülyék lettek, akik csicskának néznek titeket. Gondolom minden kis hisztiért mindent megkaptak. Pedig a gyerek nem akkor van szeretve, ha csak az van, amit ő akar. Most már próbáltok némi korlátot, de eddig bevált a hiszti, szóval folytatják a stratégiát.

máj. 20. 20:30
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos mindket nagyszulo 300 km re ment. Idegenre kene rabizni a kisfiam,h furikazza varos es falu kozt. Hat nem tudom. Nagy felelosseg. Falusi oviban van, onnan kene napkozben vinni tornazni varosba. Rengeteg a baleset. Ugyhogy ettol tartok. De majd lesz valahogy. Sokadik hullamvolgyben vagyok, lazas is voltam,ujra betegek vagyunk, megint tappenz. Okt.ota nem volt oviban 2 hetetnel tobbet, allandoan beteg.:( hol hanyos hasmenes,hol influenza, rsv, skarlat, covid, 2.kotohartya marcius ota, tiszta genny volt a szeme mult heten. Ki vagyunk merulve. A sok betegseg,ejszakazas kivesz az emberbol.
máj. 20. 21:29
 25/33 anonim ***** válasza:
70%

Volt a gyerek diagnosztizálva, hogy milyen fejlődési zavara van?

Ha állandóan beteg, akkor te amúgy se tudsz dolgozni. Egy ilyen speciális nevelést igénylő gyerek mellett praktikusabb lenne kilépni, pláne ha nincs segítség. Az óvodában is így viselkedik?

máj. 20. 21:36
 26/33 anonim ***** válasza:

Oviban is van ra panasz, verekszik, nem fogad szot. Regen volt beszedfejl.elmaradas de behozott mindent. Beszedhibaja van.

Ha van vele valaki, aki lekoti es csak vele foglalkozik akkor nincs gond. A sok betegseg is nagy problema, de nem mondok fel, amig ki nem rugnak.

máj. 21. 06:03
 27/33 A kérdező kommentje:
Na amúgy ez meg a másik. Sajnálom itt a kommentelo hölgyet akinek nehéz esetek a gyerekek. Az én lányom autista. De a mai napig van aki azt mondja a családból, hogy nem autista csak máshogy kellett volna/kéne nevelnem. Emberek.. Ne álljunk egyből bele egy szulobe se ha a gyerek nem úgy viselkedik. Közel sem biztos, hogy az ő hibája. Vagy ezek szerint én is rossz szülő lennék mert bizony nagyon sokat ordit a gyerekem..
máj. 21. 07:11
 28/33 anonim ***** válasza:
Azért egy szakértőhöz el kéne vinni, vagy az óvodapszichológust beküldeni a csoportba, hogy legyen egy szakvélemény, hogy egyáltalán mi a baj. Másképp kell kezelni, ha autista vagy ADHD-s.
máj. 21. 17:19
 29/33 anonim ***** válasza:
23%

Ne haragudj kérdező..de az a szülő aki elmondása szerint pedagógus is, és állítása szerint nem átlagos a gyereke, de azzal pedálózik, hogy nem érti miért ilyen hisz "Deee megkapták mindent is, még is rossz gyerekek, a töke ki van és megbánta őket.. "

Az vagy kamuzik a végzettségéről, vagy pályát tévesztett 0, aki gyerek közelébe sem való.

Nem azzal van baj, mikor valaki be sokall, kimerül, mélypontra kerül. Mindenkinek van ilyen. Mert emberek vagyunk.

Azt is elhiszem, ha valaki tényleg megbánja a gyerekvállalást.

De az, hogy egy pedagógus ennyire nem képes a saját gyerekeit kezelni, fejleszteni, nem rendelkezik önismerettel, vagy arról mi az ok -okozat ha a gyerekek nincsenek neveleve, szeretve, nincsenek határok,vagy nem attól lesz jó gyerek ha mindent is meg kap. Az azért qva gáz! Mindezt pedagógus létére, hozzá teszem nem az első alkalom mikor az ilyen jellegű sorait olvasom..

2 sni-s gyermekem van, nem csak célzott tanulási probléma van, de adhd-s is mellé. Szóval tudom milyen egy nem átlagos gyerek..

máj. 21. 19:21
 30/33 anonim ***** válasza:
38%
Ezt a sok alszent not, fele sem igaz, osztani kell kettovel amit irtok. 20 gyerekbol 10 olyan az oviban, mint az enyem. Ugyhogy errol ennyit. Akar kivel beszelek,mind a fejet fogja es kinlodik veluk, foleg a kisfiu ovis korosztallyal. 10bol 1 talan, aki azt mondja es latszik, hogy nincs problema. Ugyhogy errol ennyit. Meg aztan utolso te aztan marhara latod, ki mennyire van dajkalva szeretve. Allitom,hogy az enyemek tobbet,mint a tied. Nah. Nem ezen mulik, mert akkor 2 angyali gyerekem lenne.
máj. 21. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!