Más is érezte már úgy, hogy megbánta a gyerekeit?
Miért ne érne az életed sokat? Csak azért mert elválsz mondjuk és nehezebb lesz, az még nem jelenti azt, hogy értéktelenné és haszontalanná váltál, vagy hogy ne járna neked utána is boldogság. Nyilván nehezebb lesz, de ha amúgy a férjed pld elviszi akár minden második hétvégén a gyerekeket akkor te is ki tudsz mozdulni, tudsz pihenni, ismerkedni ..stb..stb..
Elválni rossz, nehéz a házasságkötéskor elképzelt életet elengedni, de azért nem katasztrófa.
Hát még azt hogy megbánnád, ha ők se lennének. Leshetnéd, hogy mindenkinek férje és/vagy gyereke van, csak neked nincs senkid. Honnan veszed, hogy gyerek nélkül tapadnának rád a ferfiak?
Egyébként, hogy válaszoljak is, nem, én nem bántam meg és soha nem is fogom. Teljesen egyedül vállalom és lesz@rom, ha soha az életben nem lesz többet pasim, mert a gyerekem mindig is fontosabb volt és lesz, mint egy idegen hím.
Fú van ám baj fejben..
Nem a gyerekeid tehetnek a megromlott házasságodról, arról csak is ti ketten a férjeddel.
Új életet kezdeni, párt találni gyerekkel is lehet.
Fejezd be az önsajnálatot, helyette azon légy hogy tudod magad fejleszteni a gyerekeid és önmagad érdekében.
10
A stílust gondolom külön tanítod nekik:D
Nem kell mindent megkapniuk, mert nem azzal neveled hogy halomra veszed a carokat( amúgy sajnos én is képes vagyok minden cart megvenni neki), hanem hogy amikortól érteleme van határokat szabsz és nincs minden engedve.Mondjuk ha dackorszakosok azt sajnálom, de az legtöbb gyereknél túlélendő korszak.Rengeteg szülő túlélte anélkül hogy így gondolt volna a gyerekeire vagy így fogalmazott volna róluk..Azt írtad későn szültél, most mennyi vagy? 30-35? Mert pld akkor előtte kellett volna utazni, nem két gyerek mellett sírni hogy öreg leszel mire utaztok...Mikor terveztétek nem gondoltál ilyenre, hogy a gyerekek azok nem 2 napra szólnak?
Amúgy az enyém is tud úgy viselkedni mintha nevelve sem volna, de egyre többször sikerül neki úgy ahogy kell és az van erősítve benne, hogy ez mennyire jó.
Viszont ahogy írsz róluk az borzalmas ronda. Lehet neked kellene pszichológus vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!