Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érezte már úgy, hogy...

Más is érezte már úgy, hogy megbánta a gyerekeit?

Figyelt kérdés
Nehez leirni ezt azt érzést, mert bármikor az életem adnak értük és már nem tudnám nélkülük elképzelni egy napom sem. Viszont megromlott a házasságom és két gyerekkel iszonyat nehéz lépni is nemhogy utána egyedül lenni velük, part találni. Ilyen szempontból bánom őket, hogy sajnos az én életem így már semmit nem ér. Mert az élethez nem elég csak az a boldogság amit ők tudnak adni.

máj. 20. 13:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

8#

Mint szülő egy nagy 0 vagy a férjeddel együtt.

Következetesség 0. Nevelés 0, önismeret 0.

Ne csodálkozz,hogy a gyerekeid neveletlenek,rosszalkodnak,és semmi sem jó nekik. Csak titeket tükröznek.

Tipikus példái vagytok az alkalmatlan szülőknek.

máj. 20. 17:42
 12/33 anonim ***** válasza:
54%

#10! Jaaa, hogy én neveljem meg a félrenevelt kölykeidet?

Igen, nekem a sajátomon kívül a 20 éves pályafutásom alatt is biztos csupa jó természetű gyereket dobott a gép 😂

Ja, nem. Elárulom, nem véletlen. Egészséges gyerek esetén, pont olyan a gyerek, mint a szülő. Neked ezt sikerült továbbadni.

máj. 20. 17:43
 13/33 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon sokan megbánják, csak nem merik nyíltan megmondani.

Itt,egy ilyen névtelen oldalon is megy az anyák szapulása.

máj. 20. 18:16
 14/33 anonim ***** válasza:
60%
Úristen, 8-as, nem a gép dobta, ti neveltétek ilyenekre, mert úgy vállaltatok gyereket, hogy a leghalványabb segédfogalmatok nem volt a nevelésről! Rosszak voltak a pólyában? Úgy születtek? Azért agresszívak a szerencsétlenek, mert egy fikarcnyi nyugalom nincs nálatok! Biztos vagyok benne, hogy megállás nélkül üvöltöztök velük! A gyerek azért csinál mindenféle hülyeségeket, mert fel akarja magára hívni a figyelmet, hogy ő létezik. Van esti mese? Van közös játék, hancúrozás, programok? Vagy csak a palotát kellett megteremteni, hogy legyen mit elosztani váláskor? Olvastál már életedben Vekerdy Tamást? Menjél pszichológushoz a saját életeddel is, meg külön gyerekpszichológushoz is, az az esetleges hiperaktivitás megállapítására is jó, vagy esetleg családterápiára. Az óvodában, iskolában se tudnak viselkedni? A nyári szünetben nyugodtan elhozhatod nekem két napra, Budapesten lakom, csak az lesz a probléma, hogy nem fognak akarni hazamenni, mert programokat fogok velük csinálni, meg kedves leszek velük.
máj. 20. 18:25
 15/33 anonim ***** válasza:
26%
6 evet voltam itthon veluk,mindent megkapnak, napi 1,5 ora kulon minosegi idot munka uta /gyerek programok, esti meseolvasas. Minden van. Nekik megis minden szar. Mindenki pedagogus a csaladban. Minden konyvet kiolvastam. Neha vannak jo napjaink, de az 10bol 1.
máj. 20. 18:48
 16/33 anonim ***** válasza:
36%
Amugy igen,polyas koratol a kicsi. 8 honaposan megtanult mayzni, akkor a hajanal fogva rantotta ki a nagyot az olembol es azota is egy huligan. Sosem lattam senkinel elotte ilyet.
máj. 20. 18:51
 17/33 anonim ***** válasza:
68%
Neurológiai vizsgálaton volt?
máj. 20. 19:04
 18/33 anonim ***** válasza:
54%
Fejlesztes csak munkaidoben van, a varosban, videken elunk,kozoltek nincs utazo ped. Most jott volna alapozo tornara egy szuper pedagogus, de az ocodavez.megtiltotta,hogy napkozben,nevelesi idoben elvigye a gyerekeket a szomszedos epuletbe. Oviban nincs tornaterem. Bezarult a kor. En meg nem mondok fel a szeretett munkahelyemen, maskepp meg nem tudom vinni sehova. A fejlesztesek megterheloek,idegileg, fizikailag, mindenhol 15kor befejezodik, mi 16ra erunk haza a varosbol videkre, a ferjem kavezik es indul neki a masodij muszak minden nap. En vagyok veluk nagyjabol vacsoraig. Egyedul.
máj. 20. 19:23
 19/33 anonim ***** válasza:
45%

16

Pedagógus létedre a saját gyerekedről így írni kb még gázabb. Hogyan viselkedhetsz azokkal a gyerekekkel, amelyikek nem is a tieid csak rád lettek bízva....

máj. 20. 19:33
 20/33 anonim ***** válasza:
17%
Nem tanitok,koszi. Nevtelen forum, itt belefer, mert nagyon kiborultunk a hosszu hetvegen megint. Mi a munkahelyen tolodunk,ott pihenunk ra idegileg a hetvegere.
máj. 20. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!