Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van köztetek itt okyan aki...

Van köztetek itt okyan aki megbánta hogy gyerekei lettek? Egyálán mennyire normális így érezni néha?

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 19:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
53%
Többen bánják meg mint ahányan nem, csak ez nem egy olyan dolog amit vissza lehet csinálni. Persze ilyesmiről tilos beszélni mert az ősanyák meglincselnek.
2016. máj. 23. 19:08
 2/22 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy sosem beszél erröl senki! 5 és 2 évesek a gyerekeink. Nem ismerek magagmra már egy jó ideje. Talán depressziós lehetek?
2016. máj. 23. 19:12
 3/22 anonim ***** válasza:
63%

Az már régen rossz,ha megbánják.

Nem ősanyaság az,ha valaki nem érti,hogy a saját gyereked megszületését,létét,hogy lehet megbánni!

Én pl.nem értem.

2016. máj. 23. 19:13
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Vannak hullámvölgyek, amikor az ember felteszi a kérdést, hogy "most komolyan, kellett ez nekem?", aztán jön egy újabb löket lelkierő, és túllendülünk rajta. Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, egy jó pszichológus tud segíteni. Nekem segített, amikor a második megszületett. Túl nagy volt a nyomás, életem legjobb döntése volt elbeszélgetni erről egy szakemberrel.
2016. máj. 23. 19:14
 5/22 anonim ***** válasza:
65%
2-es: nem ősanyaság, csak az érzelmi intelligencia hiánya, ha te nem éreztél valamit még soha életedben és ezért nem tudod elképzelni sem, hogy a másik min megy keresztül.
2016. máj. 23. 19:16
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ki gondolná hogy van ilyen? Nem mondja meg senki hogy lehet ilyen érzése az embernek.
2016. máj. 23. 19:16
 7/22 anonim ***** válasza:
60%
Nem a hullámvölgyek létét nem ismerem el,hanem azt hogy valaki megbánja a gyermekei születését!!! Óriási különbség!!
2016. máj. 23. 19:17
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
Ha érzed és érted, mi a hullámvölgy, akkor azt is tudod, hogy ilyenkor az ember nem racionális. Ilyenkor jön az, hogy úgy érzed, hogy nem vagy fontos eléggé másoknak, hogy az egész életed üres, sivár, nincs szép jövő, stb. Egyik sem igaz, mégis egy pillanatig vagy tovább így érzel. És ide bejöhet az, hogy "kár volt vállalni őket", annak ellenére, hogy nem gondolod komolyan, akkor is megjelenhet az érzés. Van olyan mély völgy.
2016. máj. 23. 19:19
 9/22 A kérdező kommentje:
Úgy érzem néha hogy jobb anyához is születhettek volna. Akinek nincsenek kétes érzései... Igazságtalanságnak tartom.
2016. máj. 23. 19:20
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi. Valóban fel kell keresnem egy szakembert. Mert senkinek se jó ex ha egy anya a "mélyponton" van. Nekem se jó. Senkinek se.
2016. máj. 23. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!