Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális az, ha az alattunk...

Normális az, ha az alattunk levő szomszéd feljött azért most 21:15-kor, mert a szüleim pulykát klopfoltak és a szomszéd gyerekei aludnának?

Figyelt kérdés
Egyszerű húsklopfolásról van szó, nem pedig ütvefúrózásról.

2013. dec. 22. 21:22
1 2 3 4
 1/33 aspikami ***** válasza:
91%
Negyed tízkor én sem örülnék neki. Nem ért rá holnap?
2013. dec. 22. 21:27
 2/33 anonim ***** válasza:
89%
este amikor csend van a klopfoló is baromi hangos tud lenni :)) én nem mennék át miatta, de hogy zavarna és magamban szidnám az biztos(ha a gyerekem ezért nem tud aludni)hogy miért nem ért rá egész nap... miért ilyen későn kell ilyennek nekiállni...
2013. dec. 22. 21:27
 3/33 anonim ***** válasza:
85%
Ki az az állat, aki este tízkor áll neki klopfolni?! Ráadásul pulykát?!! Ez szerintem kamu...
2013. dec. 22. 21:33
 4/33 A kérdező kommentje:
Nem kamu, a karácsonyi pulykát kellett kiklopfolni. Amúgy egész nap elvoltunk foglalva, nem voltunk itthon. Holnap karácsony előtti nagytakarítás lesz.
2013. dec. 22. 21:38
 5/33 anonim ***** válasza:
93%

Normális.

És a körülményektől függően a kloffolás is lehet baromi hangos.

2013. dec. 22. 21:39
 6/33 anonim ***** válasza:
30%
ünnepek előtt simán van... régen ahol laktam igaz nem este, hanem hajnal 6-kor vasárnaponként klopfolt állandóan a felső szomszéd.. ez volt az ébresztőnk... baromira örültem neki... igen pulykát is kell klopfolni... nem ettél még rántott pulykamellet?? "2"
2013. dec. 22. 21:40
 7/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm. A 2-es és a 6-os kapott zöld kezet. Az 1-es, 3-as, 5-ös pirosat kapott.

Várom még a véleményeket!

Előre is kellemes ünnepeket! :)

2013. dec. 22. 21:56
 8/33 anonim ***** válasza:
85%
Ilyenkor már illetlenség ennyire zajongani, bármi is a kifogás (nem értetek rá, stb..), függetlenül attól, hogy az alsó szomszédnál van-e gyerek vagy sem.
2013. dec. 22. 22:04
 9/33 A kérdező kommentje:
A 2-es és a 6-os válaszolót leszámítva Mindenkinek egy kis fúrást kívánok az ünnepekre reggel 6 óra és este 9 óra környékén.
2013. dec. 22. 22:49
 10/33 anonim ***** válasza:
90%

Nehogy neked álljon már feljebb, hogy este negyed 10kor klopfoltok és valaki megkér titeket, hogy máskor nem kellene ilyet csinálni...

Eszembe nem jutna ekkora tahóság. A "napközben el voltunk foglalva" nem mentség, ha társasházban élsz akkor igenis úgy kell alakítanod a dolgokat, hogy másra is tekintettel légy. Szerintem a holnapi nagytakarítás előtt belefért volna a klopfolás, és így mindenki jól járt volna.

2013. dec. 22. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!