Normális az, ha az alattunk levő szomszéd feljött azért most 21:15-kor, mert a szüleim pulykát klopfoltak és a szomszéd gyerekei aludnának?
A negyed 10 a hajnali 2-vel nem összehasonlítható.
2 hete 6 emelettel lejjebb este 3/4 9-kor álltak neki fúrni baromi hangosan, az a kutyát nem zavarta....
Amúgy válaszolni sem kötelező.
Innentől kezdve, aki sértegeti, bírálja a családomat, annak a válaszát töröltetem.
"8 szeletről volt szó és amikor feljött a szomszéd, akkor már a vége felé jártunk."
Ő honnan tudhatta volna, hogy 8 szeletet és nem 38-at a másnapi családi összejövetelre készítetek, persze utána még nekiálltok diót törni a bejglibe????
Üljön ott éjfélig, hogy vajon melyik lesz az utolsó puffantás?
Amúgy meg tényleg este 9-kor estetek haza, hogy napközben nem volt pár perc kiklopfolni?
"A negyed 10 a hajnali 2-vel nem összehasonlítható."
Akinek gyereke van vagy korán fekvő mert másnap dolgoznia kell, annak igen.
Nálunk már mentette meg az életét a rács annak, aki egy vasárnap délben felcsöngette az épp elalvó gyerekeimet. Előtte egész éjjel nem aludtam, délben is nehezen sikerült elszunnyadniuk, erre valaki szépen rátenyerelt a csengőre. Ha nincs a rács amit kulccsal kell kinyitni, elevenen téptem volna szét. Úgyhogy megértem azt a szülőt is, akinek altatásidőben kissé gyengébb az idegrendszere.
"2 hete 6 emelettel lejjebb este 3/4 9-kor álltak neki fúrni baromi hangosan, az a kutyát nem zavarta...."
Ha nem hibaelhárítás volt, akkor nyugodtan lehetett volna neki is szólni.
Te tényleg eldöntötted, hogy a szomszédod reagálta túl, este negyed 10-kor normális dolog húst klopfolni, innentől kezdve hiába bizonygatjuk azt, hogy igenis illetlenség, és tekintettel kellene lenni másokra is.
24: van akinek igen. Mondjuk en minden nap ejfel utan fekszem, de van aki meg koran fekvo, vagy gyerekek vannak.
Kerdezo, hagyd mar ezt a zold meg piros kezezest, nyomkodd a gombokat ha jol esik, de folosleges bejelenteni, mert sokan vagyunk, akik tojnak ra.Zoldre es pirosra is, mert baromira nem erdekel a szazalekom.
Basszus, már rég megettem a pulykát (2-3 napja) és itt még mindig vonaglanak a válaszolók.
Innentől kezdve nem tartok igényt a további válaszokra.
nem érdekel, azért még leírom, kedves kérdező, hogy bepisilok a röhögéstől rajtad :D
töröltetheted, pirosat is adhatsz, nagyon nem hat meg, és bocsi a késői válaszért, de csak most láttam meg.
komolyan, ilyenkor sajnálom, hogy a kérdező kommentjeit nem lehet pontozni. te megkérdezed, hogy szerintünk normális-e, válaszolnak, és te lepontozod? te talán jobban tudod, hogy nekik mi a véleményük? de nem is elég hogy lepontozod, még dicsekedsz is vele. az eszem megáll komolyan :D
amúgy én is magamba dünnyögtem volna, ha a szomszéd akkor áll neki klopfolni, de ezért nem mentem volna fel. remélem legközelebb ő éjfélkor áll neki klopfolni, és nem csak 8 szeletet :)
En mar csak azert valaszolok, hogy kielvezhesd, hogy nyomkodod a piros kezet. :-D
Ha megirod a cimeteket vinnek egy-egy zsak diot ajandekba a szomszedaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!