Van aki megbánta a kevés 1,5-2 éves korkülönbséget a gyerekei között?
22 hónap van közöttük, most 2 hónapos a kicsi. Nem mondom, van melóm rendesen. A kedvedet nem akarom elvenni, de ha van segítséged, könnyebb lesz. Nekem itt van anyukám, főznöm nem kell, csak a gyerekekkel foglalkozom és a férjem is segít, már amikor itthon van.
Rettenetesen féltékeny a nagy, sokat hangoskodik, altatni is nehéz így a kicsit, de nem bántam meg!!!
Pár hónap és együtt játszanak. Amúgy IMÁDJA a nagy a kicsit!
Szia!
Én sem bántam meg, 20 hónap van köztük. Melós, és segítségem sincsen, de már most együtt játszanak néha, és ez később még jobb lesz nekik és nekem egyaránt. Igaz én kettőt szerettem volna, és másképp nem ment volna csak egymás után (melóhely miatt) Én örülök, hogy ilyen kicsi a korkülönbség, és a nagy előnye, nincsen féltékenység!
Judy
(persze vannak olyan percek, hisztis napok, mikor a hajam hullik, de ez egy gyerekkel is megvolt)
Nálunk 20 hónap van a 2 gyerkőc között.A nayg 22. a kicsi 2 hónapos.
Nagyon nehéz, mert semmi segítségem sincs, de egy percig se bántam meg! Egy húzósabb nap után nincs mit szépíteni, de úgy esek bele az ágyba! :-)
Nagyon szereti a nagy a kicsit, már Ő is próbál gondoskodni róla! :-)
Ha van segítséged, akkor aztán tényleg nincs mire várni!:-)
Szinte egy korosztály, így remélem jól megértik majd egymást! :-)
Szia!Ha van segítség semmin sem gondolkodnék belevágnék a helyedben.Nálunk apa sokat dolgozik, de azért én sem bántam meg a kis korkülönbséget, bár a legrosszabb időkben este, éjjel nincs segítségünk, vagy van hogy egy hétig sincs itthon apa, nagyszülők messze és dolgoznak.
Hogyan lehet megoldani a két gyerek közti szaladgálást éjjel?Ha a nagyot vállalja az apuka,vagy egy segítség, mert a kicsinek még persze kell az anya ha anyatejes.Nálunk 23 hó a különbség köztük most 3 és 1 évesek, de sajna van féltékenység, kezdetben a nagy nyúzni akarta a kicsit (fiúk), de most már belejöttek , ők is én is és irtó aranyosak együtt, eljátszanak, bár néha megy a huzavona a játékokon.POntosabban szinte mindig.Lehet őket együtt fürdetni, na azt nagyon szeretik és a kicsi sokkal gyorsabban megtanul mindent a nagytól.Bár a butaságot is azonnal ellesi.A nagy szerencsére jól alszik, de amikor még nem nagyon aludta végig az éjszakát kómában rohangáltam a kettő gyerek közt, mert a kicsi nagyon sokszor ébred még most is.És nálunk az egy szobában alvás sem volt megoldás, mert akkor felébresztették egymást.Sok sikert!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!