Gazdagabb embernek szülnél gyereket pénzért? (Pl. Mert a párja nem szeretne gyereket.) Te neveled, nem veszi el tőled, anyagilag támogat.
A párommal remekül elvagyunk, én már szeretnék gyereket, de ő egyáltalán nem... A megoldáson gondolkodunk, és felmerült, hogy mástól legyen, barátilag, de nyilván ösztönözni kell az anyajelöltet...
Ti szülnétek gyereket anyagi támogatásért cserébe? (A gyerekkel foglalkozna, anyagilag támogatná, és nem venné el tőled.)
Ne haragudj, de te tényleg felnőtt vagy, fejben is, vagy ne adj isten szellemileg retardált?!
Ép eszű ember normális kapcsolatba, közösen vállal gyereket.
Egy kapcsolatban az elején illik tisztázni ki mit szeretne. Ha nem egyeznek a nézetek, vagy kompromisszumot kötni ami mindkét félnek megfelel, vagy egymás kezét elengedve megadni egymásnak az esélyt egy boldogabb kapcsolatra, ahol mindenki azt kapja amit akar.
Ép eszű nő barátilag sem vállal így gyereket neked.
A párommal elég különc stílusunk van, másokkal egyikünk sem jön ki, de nagyon jól elvagyunk - ez az oka, hogy egyikünk sem keres más párt, akivel "boldog" lehetne.
"Mit mondanátok a gyereknek?" - Nem 1950-ben élünk, semmi garancia arra, hogy egy tökéletes kapcsolatban gyerekvállalás után 2 év múlva még együtt lesznek...
Rengeteg egyedülálló anyuka van, ők mit mondanak a gyereknek? - Hogy apukád lelépett egy másik csajjal, és már nem érdekeljük őt? Szerintem sokkal rosszabbul esik egy gyereknek, mintha mondanád, hogy nem élünk együtt, de rendszeresen foglalkozik veled, és ez nem fog változni, mert eleve így tervezte.
"nem csalom meg, vagy ilyesmi, laboratóriumban hoznánk össze a gyereket."
Ez már ott nem stimmel, hogy ezt lombik kezelésnek hívják, amihez Magyarországon vagy feleségül kellene venned az anya jelölted, vagy közjegyző előtt nyilatkozni róla, hogy élettársak vagytok és meddőnek is kellene lenni.
Na, végre, valaki figyel. Köszi #18😁
Ez az én témám, mert érintett vagyok. Valóban nem lehet egyedülállóként lomikozni úgy, hogy magaddal viszed Gipsz Jakabot, hogy ő lesz az apuka. Ezért meg senki nem menne hozzád.
Így vállaltam gyereket, mert már "benne vagyok a korban". Apuka nélkül! Pont ezen van a hangsúly. Ha szerettem volna, hogy valaki beleszóljon a nevelésbe, egy életen át egyeztethessek vele, akkor társsal vállalok. Nem tudnád te azt pénzzel kompenzálni, hogy a legfontosabb kincsemen "közösködnöm kell" valakivel, aki nem a társam. Gondolj már bele, a legtöbb ember egy közönséges tárgyon se közösködik a legjobb barátjával se, akkor a gyerekén fog egy ismerőssel? A barátnőd nem is ismeri, de az tudod, hogy nem akar gyereket. Szerinted a nő odaengedné egy ilyen nőhöz a gyerekét? Ha együtt vagytok, akkor nyilván ott lenne a láthatásokon. Mint írtam, én öreg vagyok. Szerinted egy fiatalt mi motiválna arra, hogy ne az élete párjától szüljön majd egyszer, hanem tőled? És hány ilyen nővel vagy baráti kapcsolatban? Kitalálom, nulla. Na, pont ennyien mennének bele a hülyeségedbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!