Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gazdagabb embernek szülnél...

Gazdagabb embernek szülnél gyereket pénzért? (Pl. Mert a párja nem szeretne gyereket.) Te neveled, nem veszi el tőled, anyagilag támogat.

Figyelt kérdés

A párommal remekül elvagyunk, én már szeretnék gyereket, de ő egyáltalán nem... A megoldáson gondolkodunk, és felmerült, hogy mástól legyen, barátilag, de nyilván ösztönözni kell az anyajelöltet...

Ti szülnétek gyereket anyagi támogatásért cserébe? (A gyerekkel foglalkozna, anyagilag támogatná, és nem venné el tőled.)

máj. 17. 20:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit szólsz az én 20000-hez?
máj. 17. 21:15
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te tényleg felnőtt vagy, fejben is, vagy ne adj isten szellemileg retardált?!

Ép eszű ember normális kapcsolatba, közösen vállal gyereket.

Egy kapcsolatban az elején illik tisztázni ki mit szeretne. Ha nem egyeznek a nézetek, vagy kompromisszumot kötni ami mindkét félnek megfelel, vagy egymás kezét elengedve megadni egymásnak az esélyt egy boldogabb kapcsolatra, ahol mindenki azt kapja amit akar.

Ép eszű nő barátilag sem vállal így gyereket neked.

máj. 17. 21:27
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nem tudom elképzelni a helyzetet. Mit mondanátok a gyereknek? Már az oviban fel fog benne merülni a kérdés, hogy apa miért nem lakik velük, ha nem hamarabb. Az, hogy valaki egyedül marad, az egészen más, mint hogy eleve így tervezi. Ha egyedül marad egy anya, akkor igen, küzdhet a gyerektartásért, de ha te már most magánoviban meg hasonlókban gondolkodsz, akkor nem lesz elég a 200 000, csak ha anyuka kifejezetten jól keres. Fiatal nők, ha gyereket akarnak, nehéz elképzelni, hogy ne rendes családban gondolkodnának. Talán az idősebbek, akik kezdenek kicsúszni az időből, minden áron szeretnének gyereket, már nincsenek illúzióik, és pénzük sem. De még mindig nehezen képzelem el.
máj. 17. 21:34
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
Itt ne várj normális választ, a való életben máshogy működik :D Egy haverom pizzafutár, 3 gyereke van 3 anyától, és talán az egyiknek fizet 30 ezer tartásdíjat. És az egyik anyuka csak azért vállalt tőle gyereket, mert már szeretett volna, és a srác szőke és kék szemű, még csak kapcsolatban sem voltak :D
máj. 17. 21:49
 15/33 A kérdező kommentje:

A párommal elég különc stílusunk van, másokkal egyikünk sem jön ki, de nagyon jól elvagyunk - ez az oka, hogy egyikünk sem keres más párt, akivel "boldog" lehetne.

"Mit mondanátok a gyereknek?" - Nem 1950-ben élünk, semmi garancia arra, hogy egy tökéletes kapcsolatban gyerekvállalás után 2 év múlva még együtt lesznek...

Rengeteg egyedülálló anyuka van, ők mit mondanak a gyereknek? - Hogy apukád lelépett egy másik csajjal, és már nem érdekeljük őt? Szerintem sokkal rosszabbul esik egy gyereknek, mintha mondanád, hogy nem élünk együtt, de rendszeresen foglalkozik veled, és ez nem fog változni, mert eleve így tervezte.

máj. 17. 21:55
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
#14 én anyukát ismerek, akinek 3 gyerek 3 apától, a harmadik apukával már a terhesség megállapításakor szakítottak, nem is tervezett vele hosszú távra, és sokat mondta, hogy szeretne még egy gyereket, és már 40 volt. Ilyesmi kismillió van, tényleg! De az egyik fél általában érzelmileg is érintett, vagy a nő csúszik ki nagyon az időből, vagy véletlen, vagy így akarja a nő mégis megtartani a férfit, stb. Számtalan verzió lehetséges, de az, hogy valaki lombikot vállaljon egy amúgy szuper kapcsolatban élő férfival, az egy teljesen extrém helyzet. Nem lehetetlen, de nem is túl lehetséges.
máj. 17. 21:57
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
#15 Pont az a nagyon más, hogy eleve azt tervezte az apja, hogy nem fog vele élni. Nem kétlem, hogy így is ezerszer szuperebb élete lehet, mint másféle helyzetekben. De akkor is más, ha valamit jobbra terveztek, de rosszul sült el, mint az, hogy már eleve egy csonka családot szántak neki, és apuka igazából sosem szerette anyukát, hanem mindig is valaki mást.
máj. 17. 22:03
 18/33 anonim ***** válasza:
94%

"nem csalom meg, vagy ilyesmi, laboratóriumban hoznánk össze a gyereket."

Ez már ott nem stimmel, hogy ezt lombik kezelésnek hívják, amihez Magyarországon vagy feleségül kellene venned az anya jelölted, vagy közjegyző előtt nyilatkozni róla, hogy élettársak vagytok és meddőnek is kellene lenni.

máj. 17. 22:10
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy a barátnőd azt mondja, hogy nem zavarná, de ha a gyerek megszületne és te odajárkálnál lehet megváltozna erről a véleménye. Vagy ha esetleg a gyerek nem kedvelné őt meg akkor is lehet probléma belőle
máj. 17. 22:13
 20/33 anonim ***** válasza:
93%

Na, végre, valaki figyel. Köszi #18😁

Ez az én témám, mert érintett vagyok. Valóban nem lehet egyedülállóként lomikozni úgy, hogy magaddal viszed Gipsz Jakabot, hogy ő lesz az apuka. Ezért meg senki nem menne hozzád.

Így vállaltam gyereket, mert már "benne vagyok a korban". Apuka nélkül! Pont ezen van a hangsúly. Ha szerettem volna, hogy valaki beleszóljon a nevelésbe, egy életen át egyeztethessek vele, akkor társsal vállalok. Nem tudnád te azt pénzzel kompenzálni, hogy a legfontosabb kincsemen "közösködnöm kell" valakivel, aki nem a társam. Gondolj már bele, a legtöbb ember egy közönséges tárgyon se közösködik a legjobb barátjával se, akkor a gyerekén fog egy ismerőssel? A barátnőd nem is ismeri, de az tudod, hogy nem akar gyereket. Szerinted a nő odaengedné egy ilyen nőhöz a gyerekét? Ha együtt vagytok, akkor nyilván ott lenne a láthatásokon. Mint írtam, én öreg vagyok. Szerinted egy fiatalt mi motiválna arra, hogy ne az élete párjától szüljön majd egyszer, hanem tőled? És hány ilyen nővel vagy baráti kapcsolatban? Kitalálom, nulla. Na, pont ennyien mennének bele a hülyeségedbe.

máj. 17. 22:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!