Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gazdagabb embernek szülnél...

Gazdagabb embernek szülnél gyereket pénzért? (Pl. Mert a párja nem szeretne gyereket.) Te neveled, nem veszi el tőled, anyagilag támogat.

Figyelt kérdés

A párommal remekül elvagyunk, én már szeretnék gyereket, de ő egyáltalán nem... A megoldáson gondolkodunk, és felmerült, hogy mástól legyen, barátilag, de nyilván ösztönözni kell az anyajelöltet...

Ti szülnétek gyereket anyagi támogatásért cserébe? (A gyerekkel foglalkozna, anyagilag támogatná, és nem venné el tőled.)

máj. 17. 20:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem. Ilyet maximum olyan nő vállal be, aki nagyon kétségbeesetten akar gyereket, de nincs párja hozzá, és anyagilag sem engedhetné meg magának máshogy. Lehet, hogy nem azonos a béranyasággal, de valami nagyon hasonló, és nem tudom, hogy jobb-e vagy rosszabb például a nő szempontjából.
máj. 18. 13:24
 32/33 anonim ***** válasza:
32%
Èn èrtem.A pârod nem akar gyereket,de neked külön lenne mâstòl,ês eljârkàlnàl a gyerekkel foglalkoznàl vele.Ez jò,îgy a pâroddal is együtt maradsz,ês a gyerek irânti vâgy is teljesül.
máj. 19. 11:55
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez most megdöbbentett, én havi minimum 200-ban gondolkodtam (normális étel, orvosi kiadások, magánóvoda).

Normális étel: minimum havi 50 ezer ha minőségit akar adni az ember a gyereknek, változatosan, nem hipermarketek felfújt húsait és zöldségeit

orvosi költségek: 1 éves korig kb havi bontásban 30 ezer a választható oltás

magán bölcsőde/óvoda: 150 től indul

ha a gyerek beteg, az anya fizetésének egy része kiesik

ruházkodás, korának megfelelő, értelmes játékok havi bontásban kb 20 ezer(kb havi egy doboz legó)

havi legalább két értelmes program:20 ezer

nem mindennapi kiadások:

az enyém megy 1 hét balatoni Minecraft táborba 120 ezer

most kapott biciklit 100 ezer

Havi 200 ezerből nem sok mindenre futja, duplázd meg az összeget és az már talán elég. A gyereknevelés drága hobby

máj. 19. 16:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!