Akinek több kicsi gyereke van, hogx oldja meg a nyarat?
42, te hányszor írod még le ezt a kihasználós hülyeséget?
Tudod, vannak nagyszülők, akik szeretetből, szívesen vannak együtt az unokával és szívesen vigyáznak rá. Az én anyósom is kifejezetten fel szokott hívni, hogy hadd aludjon majd ott a gyerek vagy vigyük egész napra, majd hazahozzák, de vigyük.
Pedig dolgoznak.
Nyilván mindenki ismeri a saját szüleit.
Az én édesanyám maga hivott fel, mielőtt beírta a szabit, hogy mi mikorra írtuk be, mert a többi hetet elvállalná ő. (Mint kiderült tegnap, ő négy héttel készült, szóval meg van oldva)
Egyedül él, számára nem jelentenek terhet a gyerekekre. Öröm számára a velük töltött idő. Anyósom is így volt ezzel. Amíg szellemileg olyan állapotban volt, pont azért vitatkozott velünk állandóan hogy a gyerekeket többet hagyhatnánk nála. Tudod, anya és apa nélkül, amikor szabadon lehet kényeztetni őket.
A legtöbb nagyszülő jobban élvezi az unokázást, mint a gyereknevelést. Mert a szülő nevel, de a nagyszülők már csak szeret.
Azt én gyerekeim nem vendégek anyunál, akiket csak látogatóba viszek pár órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!