Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek több kicsi gyereke...

Akinek több kicsi gyereke van, hogx oldja meg a nyarat?

Figyelt kérdés
A bölcsi és az ovi 1-1 hónapig zárva van. Természetesen véletlenül sem egyszerre. Az én munkáltatóm 2 hét szabit enged a nyárra. A férjemé szintén. Anyu is kivesz 2 hetet, de ez még így is kevés és akkor még ott a 10 éves SNI-s, aki rövidebb ideig elvan egyedül, de egész napra ő sem. A suli szünet pedig nagyon hosszú.
2024. máj. 7. 05:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
47%
40es,de, anyáékkal együtt, hétvégente :-D
2024. máj. 10. 06:14
 42/46 anonim ***** válasza:
28%
39es, nem fosztok meg senkit semmilyen csodától. Úgy csinálom mint anyáék, hétvégente megyünk nagyszülőkhöz, együtt kirándulunk, jókat eszünk, társasozunk. Ők dolgoznak, nem lesznek fiatalabbak, eszemben se jutna kihasználni őket. Úgy is lehet időt együtt tölteni hogy nincsenek lepasszolva a gyerekek.
2024. máj. 10. 06:15
 43/46 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt légyszi.
2024. máj. 10. 06:20
 44/46 anonim ***** válasza:
95%

42, te hányszor írod még le ezt a kihasználós hülyeséget?

Tudod, vannak nagyszülők, akik szeretetből, szívesen vannak együtt az unokával és szívesen vigyáznak rá. Az én anyósom is kifejezetten fel szokott hívni, hogy hadd aludjon majd ott a gyerek vagy vigyük egész napra, majd hazahozzák, de vigyük.

Pedig dolgoznak.

2024. máj. 10. 06:29
 45/46 anonim ***** válasza:
22%
44es az más. Én arról írtam hogy sok szülő alapból arra alapoz hogy majd a nagyszülő vigyáz nyáron a gyerekre, ha tetszik nekik ha nem, hiszen unoka. Ne tudd meg mennyi ilyen van. Az már ha heti egy napra ott van, meg megint ha egész nyárra kb.
2024. máj. 10. 06:35
 46/46 A kérdező kommentje:

Nyilván mindenki ismeri a saját szüleit.

Az én édesanyám maga hivott fel, mielőtt beírta a szabit, hogy mi mikorra írtuk be, mert a többi hetet elvállalná ő. (Mint kiderült tegnap, ő négy héttel készült, szóval meg van oldva)

Egyedül él, számára nem jelentenek terhet a gyerekekre. Öröm számára a velük töltött idő. Anyósom is így volt ezzel. Amíg szellemileg olyan állapotban volt, pont azért vitatkozott velünk állandóan hogy a gyerekeket többet hagyhatnánk nála. Tudod, anya és apa nélkül, amikor szabadon lehet kényeztetni őket.

A legtöbb nagyszülő jobban élvezi az unokázást, mint a gyereknevelést. Mert a szülő nevel, de a nagyszülők már csak szeret.

Azt én gyerekeim nem vendégek anyunál, akiket csak látogatóba viszek pár órára.

2024. máj. 10. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!