Gonosz vagyok ha idegesít a bátyám két kicsi gyereke?
Szerintem nem. Pedig nekem is van két kicsi gyerekem, akik idegesítőek és fejfájás helyett idegbajt okoznak néha.
Az ember másét nehezebben viseli el általában, evvel nincs semmi gond. Nem a tieid, nem te vállaltad őket.
A gyerekek idegesítőek, ezt nagyon nem lehet tagadni. Minél kisebbek, annál idegesítőbbek. Vannak persze jó napjaik (esetleg óráik, rossz esetben perceik), amikor annyira imádnivalóak, de ha nem te vagy az anyjuk/apjuk, akkor még az sincs benned, hogy a te gyereked, érte/vele elviseled még a fejhangú visítozást is.
Szóval nem, semmiképp nem vagy gonosz. Viszont arra vigyázz, hogy ne legyen belőled óvodapedagógus.
A sógornőm minden találkozáskor órákig tud kedvesen, figyelmesen játszani a gyerekeimmel és amikor ők mást találnak meg, akkor azért megjegyzi, hogy csodálja, hogy bírom ezt minden nap, szünet nélkül. Utána ő nyugodtan hazamegy és elég neki a gyerekeimből ennyi. Nem hibáztatom érte.
Amíg nem vágysz pofákat vagy nem bántod őket, akkor nincs baj veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!