Tegnap voltam uh-n. A Dr a következőket írta az uh-s papira ép szélü petezsák CRL:4.1mm szivmüködés sejthető vélemény Grav. S.6 Először is az idegesít hogy a szívmüködés sejthetö - a másik nem túl kicsi a 4.1 mm 6 hetesen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 05:59
1/6 anonim válasza:
Gratulálok! Lehet később fogant meg mint ahogy a doki számolja, ne izgulj rendben lesz minden! Mikor kell újra menned? 2hét akkor tuti lesz rendesen szívverés is. Szép napot!
2/6 anonim válasza:
Gratulálok! Enyém is ilyen "hatalmas" volt! Késöbb volt a peteérésem! :)
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem kb ugyanez volt az első leletemen, azóta már fickándozik a hasamban. A szívműködés sejthető azt jelenti hogy látja a "főér" pulzálását, de még kb egy hét mire az "igazi" szív lüktetni kezd. Gratula
4/6 anonim válasza:
Ne aggódj, egyelőre az ún. "szívcső" pulzálását látja a doki, ebből fejlődik majd tovább a négyüregű szív, de ennek még kell egy kis idő. Egyáltalán nem kicsi a babuci, nekem ennyi idősen 3 mm volt, és azóta is szépen fejlődik. Gratulálok!
5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is tegnapelőtt azt irta a dokim hogy a babucim 3mm-es, és igy aztán 2 hét mulva ujra kell mennem uh-ra mert hátrahajló méhem van és alig látott valamit. A rendelőben nem volt hüvelyi uh, de elmondása szerint 2 hét mulva már 8 hetes leszek és akkor majd látszani fog mindene rendesen. Ne aggodj mert nem tesz jót egyikőtöknek sem! Nekem tavaj mindene látszott 8 hetesen, de valamiért elkezdtem vérezni és 11 hetesen elvetéltem, most viszont megpróbálom pozitivan állni mindenhez, és akkor talán nem lesz gond! Sok szerencsét! Veled mi ujság különben? Nem mondott semmi mást?
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást és a megnyutató szavakat mindenkinek. 2 hét mulva kell mennem vissza uh-ra. remélem adig minden rendbe lesz és jó egéséget kívánok nektek.
2009. júl. 10. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!