Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm. Kicsit idegesít. Nem kicsi a babám?
Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm.
Az utóbbit tudom, hogy jó,az 3-ig jó.
Kérlek, ne írjatok oldalakat, ahol meg lehet nézni a méreteket, mert azon már túl vagyok és látom, hogy az ottani méreteket nagyobbnak írják.
Volt valakinek ekkora a baba? A doki nem mondot semmit, csak hogy minden rendben van.
Kedves második válaszoló! Köszönöm, de én is láttam ezt az oldalt, írtam is.
De azért köszi, hogy vetted a fárdtságot és bemásoltad!
Nekem van egy elevites örök naptáram, amin az átlagméretek vannak feltüntetve a különböző hetekben. Nos, azt kell mondjam az alapján a méretei a kis pockodnak tökéletesek. Én a 13. hetet néztem: CRL: 62, BPD: 25. Ez amúgy is változó mindenkinél. Nyugi!!!!
Boldog babavárást!
Nekünk a 13. héten CRL: 67mm, BPD: 26mm.
Szerintem rendben vannak a méreteitek! Én nem aggódnék! Nincs két egyforma baba.
Amúgy ha a terhességet a mensi alapján nézik, fennáll az a lehetőség is, hogy nem pont akkor fogant a baba, ahogy azt a nagykönyvben írják! Én ezért nem adok sosem pontosan a méretekre!
Szia!
Kikerestem az én babómét. :o)
13+5 hetesen voltunk:
BPD: 24mm , Thorax AP: 24mm*23mm , Femur: 13mm
Úgyhogy szerintem Ti is rendben vagytok. :o) Egyébként nálunk is mindig kisebb méreteket mérnek, már rá is kérdeztem, hogy miért és azt mondták, hogy valószínűleg 1 héttel fiatalabb a baba, de nem módosítják a terminust, csak 2 hét eltérésnél. Úgyhogy szerintem nyugi. ;o)
24 vagy 25 hetes kismami :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!