Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most voltam Uh-n és a gép...

Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm. Kicsit idegesít. Nem kicsi a babám?

Figyelt kérdés

Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm.

Az utóbbit tudom, hogy jó,az 3-ig jó.

Kérlek, ne írjatok oldalakat, ahol meg lehet nézni a méreteket, mert azon már túl vagyok és látom, hogy az ottani méreteket nagyobbnak írják.

Volt valakinek ekkora a baba? A doki nem mondot semmit, csak hogy minden rendben van.

2009. márc. 3. 17:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem ez teljesen változó hogy kinél mekkora egy előző kérdésre már leírtam, hogy bizonyos okok miatt ugy alakult, hogy hétfőn és csütörtökön is voltunk uth-n és 3 nap alatt 1 cm nőtt így a étfői szerint az én babóm is kisebb az átlagnál de csütörtökön már nagyobb. ugysem tudják pontosan megmondani a korát igy teljesen abban sem lehetsz bizto, hogy jó hetet nézel. Szerintem semmi köze nem lesz a most mért eredményeknek a végső súlyához de ga mégis akkor inkább 3.1 legyen mint 4,1 szerintem, majd növekszik idekinn. : )

Nyugi biztosan minden rendben

15 hetes kismami

2009. márc. 3. 19:04
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat...

nah, most végiggondoltam, hát ha a gép ezt a terhességi hetet ill. napot adta ki, akkor csak annak megfelelő a mérete szerintem. Mert valahogy úgy lehet, hogy megméri a doki, azután a gép kiadja a terhesség idejét. Mert mensi szerint nem ez a pontos kor.

Most kivételesen az asszisztens írta a gépbe az adatokat, lehet hogy csak a papíron nem jó?

Nem is agyalok tovább, majd megkérdezem a következő alkalommal! Nagyon köszi a válaszokat!

2009. márc. 3. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!