Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm. Kicsit idegesít. Nem kicsi a babám?
Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm.
Az utóbbit tudom, hogy jó,az 3-ig jó.
Kérlek, ne írjatok oldalakat, ahol meg lehet nézni a méreteket, mert azon már túl vagyok és látom, hogy az ottani méreteket nagyobbnak írják.
Volt valakinek ekkora a baba? A doki nem mondot semmit, csak hogy minden rendben van.
szerintem ez teljesen változó hogy kinél mekkora egy előző kérdésre már leírtam, hogy bizonyos okok miatt ugy alakult, hogy hétfőn és csütörtökön is voltunk uth-n és 3 nap alatt 1 cm nőtt így a étfői szerint az én babóm is kisebb az átlagnál de csütörtökön már nagyobb. ugysem tudják pontosan megmondani a korát igy teljesen abban sem lehetsz bizto, hogy jó hetet nézel. Szerintem semmi köze nem lesz a most mért eredményeknek a végső súlyához de ga mégis akkor inkább 3.1 legyen mint 4,1 szerintem, majd növekszik idekinn. : )
Nyugi biztosan minden rendben
15 hetes kismami
Köszi a válaszokat...
nah, most végiggondoltam, hát ha a gép ezt a terhességi hetet ill. napot adta ki, akkor csak annak megfelelő a mérete szerintem. Mert valahogy úgy lehet, hogy megméri a doki, azután a gép kiadja a terhesség idejét. Mert mensi szerint nem ez a pontos kor.
Most kivételesen az asszisztens írta a gépbe az adatokat, lehet hogy csak a papíron nem jó?
Nem is agyalok tovább, majd megkérdezem a következő alkalommal! Nagyon köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!