Lassan 29hetes kismama vagyok. Mindenki azt mondja, hogy milyen kicsi a hasam, annyira idegesít. Lehet, hogy nem fejlődik a babám?
És azt is mondják,hogy nagyon lent van.
:(
Csak nincs valami baj?
miért nem beszélsz a nőgyógyászoddal erről? mindnkinek más a terhessége és az hogy hol van a baba, biztos nagyon lent fekszik a drága é ott vana súlypontja nekem is ez volt nem kell aggódnod minden rendben de majd a 32 dik heti ultrahangon mindent megtudsz majd.:-)
2 hónapos kislány anyukája
Vékony testalkatú vagy?
Semmi gond nincs. Csak a hülye emberekkel van gond és a hormonokkal akik csúcsérzékennyé tesznek. Horror szülés sztorikkal még nem ajándékoztak meg? Tőlem ezt szeretik kérdezni: nem félsz a szüléstől?....és várják a hatást.
Ne aggódj. Minden rendben van. Senkire ne hallgass csak a testedre és a megérzéseidre. Ne hagyd magad elbizonytalanítani kivülállók véleménye alapján. Ha valami gond lenne, a doki már szólt volna.
Vékony testalkatú vagyok,és kb.2hete voltam Uh-n,ott minden rendben volt,igaz hogy egy héttel kisebb a babám,de valószínű,hogy el vagyok számolva.
Annyira fel tudnak idegesíteni,de hétfőn megyek az orvoshoz,és ott úgyis fognak szólni,ha baj van szerintem.
Így van, soha ne hallgass az idióta emberekre. Én, ha megtudom, hogy valaki a környezetemben babát vár, a gratuláció után legelőször elmondom ezt. Az ilyenek simán bunkók, és sajnos sokan vannak.
Élvezd a babavárás minden pillanatát, a természet meg
tudja a dolgát. :)
Ugyan már! Ha vérvételeken, uh-on mindig minden rendben van, senki mással ne törődj, csak magatokkal.
Kicsi a pocid? Na és? Lesz az még nagyobb is, höhö... :D
Akinek meg "túl" nagy a pocakja? A barátnőmet mindig ezzel traktálták "jééééézusom, mekkora hasad van!!!!" Egyik füleden be, a másikon ki. :) A te kisbabád, te érzed a mozgását, rezdüléseit, te táplálod, mit számít, hogy a hülyék mit mondanak...
Mintha én írtam volna a kérdést :(
Nekünk 1,5 héttel van lemaradva a baba az UH szerint az utolsó mensihez képest.
A 30 hetes Uh-n csak 1385 gramm volt a baba, az orvos már ekkor mondta, hogy max 3 kilosra számítsunk, nem lesz nagyobb. De lehet, hogy még kisebb lesz. Kislányt várunk, a kislányok általában kisebbek.
Az én hasamat a 30.hétig nem is látták, de komolyan. Mindenki hüledezett, hogy nem is vagyok terhes, meg viccelek hogy már 30 hetes vagyok. El voltam keseredve, és beszéltem erről az orvosommal. Ő csinált egy plusz UH-t a 34.héten, átnéztük a baba minden testrészét, mindene megvan, a méhlepény sincs elöregedve, csak egyszerűen kisebb lesz a baba, mint az átlag.
A 33.hétre volt az, hogy na, látszódott a hasam. Akkor néztek kb 20 hetes terhesnek :(
Most 37 hetes vagyok, most már szép nagy, kerek pocakom van. Ne aggódj, Neked is megnő majd a végére biztosan. Az a lényeg, hogy beszélj az orvossal, és inkább legyen a megnyugtatásod végett egy plusz UH!
Én egyébként 2 hét múlva szülök progis császárral, tehát ha akarna a baba bent még fejlődni, akkor sem tudna :( Max majd idekint.
Ne idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!