35 hetes kismama vagyok. Két hét alatt mindössze 30 dkg-t híztam. A babám mozog rendesen, nst jó, de uh-ra csak 3 hét múlva kell mennem. Aggódom, hogy fejlődik-e rendesen a babám. Mi van, ha nem táplálja megfelelően a méhlepény. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 16:40
1/2 anonim válasza:
Szia! Bár én még csak 24 hetes vagyok, de eddig nem híztam semmit, vagyis amit azelején lefogytam(2kg) az mostanra jött vissza, így vagyok 52kg, de eddig minden rendben volt.
2/2 anonim válasza:
Itt az a kérdés, hogy az utolsó időben, mikot heti 450g-ot kellene átlagban hízni a kismamának a 30dkg/2hét megfelelő e?! Ez egyénileg változik. Ne aggódj,ha változatosan táplálkozol ő elveszi ami neki kell. Valószínüleg ezt ő hízta és nem te. Szerintem minden oké. De biztosan mindíg az orvos tud mondani.
Könnyű szülést!
32km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!