Lassan 29hetes kismama vagyok. Mindenki azt mondja, hogy milyen kicsi a hasam, annyira idegesít. Lehet, hogy nem fejlődik a babám?
És azt is mondják,hogy nagyon lent van.
:(
Csak nincs valami baj?
szép pocid van ne aggodj,nem sokkal volt nagyobb nekem 39.héten,amikor szültem...
nincs lent:-)))
ne törödj senkivel
Szerintem nagyon szép, és egyáltalán nem kicsi ez a pocak. És nincs is leszállva, ennél még lejjebb is megy, majd nézd meg kb. 10 hét múlva:) Úgyhogy nyugi:)
Egy korábbi válaszoló
18.45-ös vagyok. Nagyon szép, formás a pocakod! :) Szerintem a 29 héthez képest egyáltalán nincs lent. Majd megy még fentebb, ahogyan gyarapodik a baba súlya. Nekem 29 hetesen ettől sokkal kisebb hasam volt.
Ne izgulj, minden rendben van/lesz.
szia!
az én pocakom - pont most mértem - 90 cm, 62 kg vagyok.nekem is mondták h kicsi, de számomra hatalmasnak tűnik:) én azt hallottam, h ha lent van, akkor lány:D az enyém kislány és lenn van, nagyon nagyon lenn mozog. ez csak annyiban zavar h többször pisilek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!