Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan 29hetes kismama vagyok....

Lassan 29hetes kismama vagyok. Mindenki azt mondja, hogy milyen kicsi a hasam, annyira idegesít. Lehet, hogy nem fejlődik a babám?

Figyelt kérdés

És azt is mondják,hogy nagyon lent van.

:(

Csak nincs valami baj?

2010. máj. 29. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szép pocid van ne aggodj,nem sokkal volt nagyobb nekem 39.héten,amikor szültem...

nincs lent:-)))

ne törödj senkivel

2010. máj. 29. 20:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,aranyosak vagytok.
2010. máj. 29. 20:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Szép a pocid, amúgy első szülésnél még feszes a hasfal, azért is ilyen szép, formás. Az meg egyéni dolog, hogy fent, vagy lent van. Boldog babavárást!
2010. máj. 29. 21:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen lent, nekem is így nézett ki ennyi idősen.. Én 177 cm vagyok, emiatt is mondhatják, hogy lent van, pedig ez nem így van, csak nagyobb a hely:) Vagy úgy fekszik.
2010. máj. 29. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép, és egyáltalán nem kicsi ez a pocak. És nincs is leszállva, ennél még lejjebb is megy, majd nézd meg kb. 10 hét múlva:) Úgyhogy nyugi:)

Egy korábbi válaszoló

2010. máj. 29. 22:57
 16/17 anonim ***** válasza:

18.45-ös vagyok. Nagyon szép, formás a pocakod! :) Szerintem a 29 héthez képest egyáltalán nincs lent. Majd megy még fentebb, ahogyan gyarapodik a baba súlya. Nekem 29 hetesen ettől sokkal kisebb hasam volt.

Ne izgulj, minden rendben van/lesz.

2010. máj. 30. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:

szia!

az én pocakom - pont most mértem - 90 cm, 62 kg vagyok.nekem is mondták h kicsi, de számomra hatalmasnak tűnik:) én azt hallottam, h ha lent van, akkor lány:D az enyém kislány és lenn van, nagyon nagyon lenn mozog. ez csak annyiban zavar h többször pisilek:))

2010. máj. 31. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!