35 vagyok, a párom 50. 20 hetes kismama vagyok a.közös babánkkal. Ez tényleg ennyire gáz?
"Nem mellesleg az előző párom 2 évvel volt tőlem idősebb, soha nem szültem volna neki mert sem dolgozni nem szeretett, és az italt sem vetette meg, tehát inkább szülök az 50 éves papának, aki tudom hogy kitart mellettem, ameddig csak lehet, mintsem az akkor 32 éves marhának, aki kb 2
hónap múlva otthagyott volna egy babával. Arról megmár nem is beszélnék hogy a korombeli fiatal férfiak léhűtő, elhízott nyámnyila semmik (tisztelet a kivételnek), akik egy szöget nem tudnak a falba verni. :)"
Ez alapján nem úgy tűnt hogy van gyereked.
58. Azért jósnak ne menj😂
Egy kapcsolat 2 emberen múlik, és igen, sok a szakítás, de szimplán csak azért mert már szinte divat lett elválni, divat lett hűtlennek lenni. Aki itt leírja, hogy monogám hátasságban él és sosem volt/lesz hűtlen egyikük sem, azok le vannak pontozva mert biztos hazudik, vagy az ilyen jósok mint te odahányják, hogy ha ez egyáltalàn igaz, akkor majd pár év múlva úgyis csalni fogják egymást, és majd úgyis elválnak.
Nem, nem minden fiatalon összejött pár csalja szarrá egymást és válik el.
Nem mindenki szerelmi élete egy nyomorult brazil szappanopera.
Ezt csak azok szeretnék akik képtelenek maguknak igazi szerelmet, komoly társat találni. És ha már nekik nem jött össze, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is.
A férjed 50 éves.
Bármennyire nem tetszik, tény, hogy idős egy gyerekhez, de erre majd akkor jöttök rá, amikor nem TUD vele foglalkozni, mert mentálisan ennyire nincs topon. Ingerült, türelmetlen, stb, márpedig egy kisgyerekhez iszonyat sok türelem kell.
Nem tud vele focizni, játszani, mászni, mert fizikálisan sem eléggé fit és sorolhatnám.
Plusz: egyik barátnőmet idős korában szülte az anyja. Gyakorlatilag két generációs eltérés van közöttük, soha semmiben nem értenek egyet, annyira más nézeteket képvisel a most 70 éves anyuka.
Semmi baj nincs vele! Legyen egészséges a gyerek!!
Sok boldogságot kívánok neked a párodnak és a gyereknek!
Ne foglalkozz a sok negatív személlyel!!!
Itt ilyenek az emberek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!