Kismama ruha Győrben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég költöztünk a környékre, ezért nem nagyon ismerem még a boltokat. Hol vásároltok kismama ruhákat?

Vadászom a Lidl-ös ruhákat, de még nem hirdették meg az őszi darabokat.

H&M, C&A? Van ilyen részleg az Árkádban?

A Brendonban gondolom brutál árak vannak, használtan , marketplace-ről meg nem szívesen rendelek, mert soha nem felel meg a méret.

Köszönöm a segítséget!

2023. szept. 5. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Én ugyan nem vagyok győri, de pontosan 1,5 perc volt megnézni, hogy h&m és c&a is van az árkádban.
2023. szept. 5. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:

H&M van ugyan, de kismama részleg már régóta nincs!

Én rendelni szoktam, mert normális áron nem találok sehol olyat, ami tetszene.

2023. szept. 5. 09:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Wow, ne mondd, eddig én is eljutottam. 😊 Nincs minden boltban kismama részleg, vidéken meg pláne. Gondoltam megkérdezem olyanoktól, akik esetleg már vásároltak Győrben. Neked meg még egy kávét ajánlanék, így koradélelőtt. ☕
2023. szept. 5. 09:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es a választ! Igen, én is attól tartok, hogy csak rendelni tudok, pedig jó lett volna valahol felpróbálni a ruhákat. 😕 Na nem baj, még keresgélek, hátha!
2023. szept. 5. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Brendonban dunacenterben vannak, de az árai nem épp pénztárcabarátak.

Én is lidlben vettem és rendeltem bonprix-ről.

2023. szept. 5. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia.Győri vagyok.Én a lidlben szoktam ha épp van,de igazából rendeltem,brendonban 2éve is drága volt gondolom azóta még drágább 😏 Télikabátot marketplacerol vettem,jól jártam már Győri volt és feltudtam próbálni.A többit a bonprixről én teljesen meg voltam azzal elégedve 😊
2023. szept. 5. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Bonprixrol es h&m-bol rendeltem.

Vissza lehet kuldeni, ha valami nem jo.

2023. szept. 5. 12:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia 6-os, köszönöm a választ!

Én személy szerint nem szeretek online rendelni, tudom, hogy vissza lehet küldeni, de szeretem előtte felpróbálni és nem szenvedni a visszaküldéssel. Majd vadászom a ruhákat, biztos találok idővel megfelelőt.

2023. szept. 5. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!