Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 35 vagyok, a párom 50. 20...

35 vagyok, a párom 50. 20 hetes kismama vagyok a.közös babánkkal. Ez tényleg ennyire gáz?

Figyelt kérdés
Én nem érzem annak. Fitt, dolgos, normális, 10 évet letagadhatna, mégis olyan megjegyzéseket kaptunk, hogy legalább lesz helye a nyugdíjának, meg hasonlókat. Én látom rosszul, és gondolom úgy hogy egy gyermek mindig jókor jön, és ennek örülni kellene a környezetnek is, nem pedig ilyen megjegyzéseket tenni? Ő egyáltalán nem vette ezt fel, nevetett egy jót ezeken a beszólásokon, nekem.viszont kicsit piszkálja a csőröm, hogyha mi ezt merjük vállalni, és mi most nagyon boldogok vagyunk, akkor ez másnak miért fáj? (Hozzáteszem a család mind a 2 oldalról nagyon örül, pedig neki van 2 felnőtt gyereke is.)

#apa #várandósság #Idősszülő #Ötvenfelettgyermek
ápr. 22. 23:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
71%
De ha egyszer az, papa, nagypapa akkor ez miért sértő, áruld már el. Unokája van, és te az ő gyerekét szülöd meg, felfogtad? 35 éves fejjel lehetnél érettebb. Úgy hisztizel mint egy 3 éves...
ápr. 23. 18:14
 52/67 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy most direkt visszanéztem, tök normálisan írták az elején a véleményt meg hogy ne foglalkozzon vele stb. Aztán kiakadt a kérdező egyszer, minden fiatalabbat szidva.:D Amúgy a papát gondolom ezért írták sokan, mert kérdező te magad írtad: Nem hogy papa korú, van is neki 1 unokája. 😊

Ezt te írtad.:D Hát ha egyszer nagyapa. Egyébként az egyik válaszoló írta, hogy náluk a férfi fiatalabb, de letojta, mert boldogok, kérdést se írt ki, hogy gáz e. Nekem is van ilyen barátnőm, soha nem akadt fenn a beszólásokon, full boldogak.

ápr. 23. 18:42
 53/67 anonim ***** válasza:
70%

Neked nem gáz, ha még gyereket is vállaltál vele. 🤷‍♀️

Nekem gáz lenne, mivel ennyivel vénebb pasashoz nincsen gusztusom fiatalon. És semmi vonzót nem találok egy már eléggé öregedő testben. De lehet te magad sem vagy olyan nagy szám, hiába vagy jóval fiatalabb, tehát illesz hozzá.

ápr. 23. 19:27
 54/67 A kérdező kommentje:
Hidd el nekem, nem egy lerobbant 35ös vagyok. 😅 sőt. Merem sztmondani magamra hogy jól nézek ki.
ápr. 23. 21:25
 55/67 anonim ***** válasza:
65%
54. Hogyne, világszépe. Azért szülsz 35 évesen egy nagypapának mert olyan kelendő voltál eddig😂
ápr. 23. 21:35
 56/67 anonim ***** válasza:
70%

Azon mi a sértés, hogy egy 50 éves papa? Papának lenni jó, attól még hogy papa valaki lehet fitt és aktív. Az én apám is 50 évesen lett nagypapa. Nagyon boldog, imádja az unokáját elkényeztetni. És imádja hogy nem neki kell csinálnia a szar részét. Ezt a 0-24 pörgést, hónapokig-évekig tartó éjszakázást azért még fiatalon is nehéz bírni.

Mindegy, ti dolgotok. De azon nem értem mire vagy büszke, hogy nem stresszes az életed, meg nem veszekedtek. Majd lesz, és majd fogtok. Mármint ez nem rosszindulat, hanem tény. Egy gyerek az stressz. Rengeteg öröm, szeretet, boldogság. És mérhetetlen stressz. Gyerektelenként fogalmad sem lehet róla mekkora, mert semmi máshoz nem fogható. Ugyanígy hatalmas párkapcsolati krízis, szintén nem mérhető semmi máshoz. Szóval érted, nem nagy kunszt gyerek nélkül nem veszekedni meg nem stresszelni. Én azért örülök, hogy mire a férjem 50 lesz majd utazgathatunk meg szexelhetünk nyugiban szaros pelenkák és Bogyó Babóca helyett. Nem hinném hogy lenne türelmünk idősen ehhez az egészhez.

ápr. 23. 23:26
 57/67 anonim ***** válasza:
47%
Mindenki annak szül vagy nem szül, akinek akar. De úgyis mindig mindenbe lesz, aki beleköt. Amúgy 15 év az szerintem teljesen oké korkülönbség, más kérdés, hogy én tuti nem csinálnék 50 évesen gyereket, mert inkább élvezném az életet. De ha a párod belement, akkor az is oké, legyetek boldogok. Előbb vagy utóbb az egyidősek is ugyanúgy szakítanak, szinte minden kapcsolat már az elején halálra van ítélve. De amíg jól érzitek magatokat együtt, addig ne érdekeljen mások véleménye.
ápr. 24. 00:29
 58/67 anonim ***** válasza:
17%
Amúgy meg a mai világban kb senki nem öregedik meg a fiatalkori párjával, csak olyannal akivel idősebb korában került össze. Szóval nevetséges, akik azzal érvelnek, hogy ők együtt akarnak megöregedni stb. Úgyse fogtok, mert az olyan nagyon ritka. Még az előző évszázadban divat volt benne maradni a rossz kapcsolatban, a mai világban már mindenki könnyen szakít és lép tovább. Semmi sem számít, csak az, hogy boldog legyél addig, amíg a közös utatok tart, aztán majd alakul a többi.
ápr. 24. 00:43
 59/67 anonim ***** válasza:
58%

58# Úgyse fogtok, mert az olyan nagyon ritka.

Mi vagy te, jós?:D Talán LEHET nem fogtok?:D

ápr. 24. 08:54
 60/67 A kérdező kommentje:
Amúgy ki mondta hogy nekem nincs gyerekem? Az hogy róla beszéltünk hogy van 2 felnőtt gyereke, azzal én egy szóval sem mondtam hogy nekem nincs. 😅
ápr. 24. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!