35 vagyok, a párom 50. 20 hetes kismama vagyok a.közös babánkkal. Ez tényleg ennyire gáz?
Én azt nem értem, hogy ha ti ilyen jók vagytok együtt, akkor minek írtad ki a kérdést? És miért nem tudod elfogadni mások véleményét, ha egyszer TE kérdezted?
Még magadnak sem vallod be, hogy önigazolást kerestél arra, hogy normális dolog egy ennyivel öregebb papóval összeállni és gyereket szülni. Nagy boldogság lehet most, de szomorúság is, mert ti nem fogtok együtt megöregedni, mert ő már most is az...
És az hogy a fiatalabb srác még gyerekes volt, ez 1 tapasztalat. Választottál 2 végletet és ez alapján ítélkezel.
Az én férjem 22 volt mikor összeházasodtunk, most 35 , és soha nem volt nála felelősségteljesebb, kedvesebb, okosabb, ügyesebb férfival kapcsolatom. Én vagyok az idősebb, 3,5 évvel, és képzeld, volt régen akinek nem tetszett ez a dolog és beszólogatott, de leszartuk magasról, mert mi tudjuk hogy összetartozunk. Nem jöttem a gyakorira sírni és kiírni kérdést hogy beszólnak nekünk mások😂 gáz e az hogy a nő idősebb egy kapcsolatban-házasságban? Mert nem érdekelt mások véleménye, mi a férjemmel biztosak voltunk és vagyunk magunkban 14 év után is.
Te a lelked mélyén nem vagy biztos a választásodban, ez elég egyértelmű. Különben ez a kérdés nem született volna meg.
Hát, de te magad mondtad, hogy unokája is van, ergo tényleg papa :D
Amúgy nagyon gáz vagy, kérdező, igen. Idejössz megkérdezni, gáz-e, ha valaki 50 évesen vállal gyereket, és mikor azt mondják igen, besértődsz, hisztizek, nekiállsz hülyeségeket írni, hogy aki fiatal, annak semmije nincs, meg bizonygatod itt, hogy aki szerint késő a gyermekvállalás ebben a korban, annak biztos sz*r az élete.
Ennyire nehéz elfogadni, hogy másnak más a véleménye? Kötelező mindenkinek azt gondolni, mint neked?
Egyébként tényleg látszik, hogy Te is bizonytalan vagy és valahol szégyelled is azt, hogy egy nagypapának szülsz, különben nem iitt bizonygatnád idegeneknek, milyen f*sza életed van :D
Elárulom, nem az a két véglet van, hogy valaki 20 évesen vállal gyereket a semmire meg 50 évesen nagypapa-korban. Egyik sem egészséges, jó, ideális. A pénz csak egy dolog, amúgy a franc akarja, hogy 20 évesen 70 éves szülője legyen, erre senki nem vágyik, mert baromi nagy teher, az ember 25 évesen horgászni meg nyaralni meg bográcsozni akar az apjával, nem ápolni és az öregek otthonába j@rni hozzá (mert bármilyen fitt most a pasid, 70-75 évesen már romon lesz ő is).
De írd le még vagy 20-szor, milyen klassz ember és milyen sz*r mindenkinek, aki 30-35 éves férfival vállal gyereket, akkor hátha megfiatalodik a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!