35 vagyok, a párom 50. 20 hetes kismama vagyok a.közös babánkkal. Ez tényleg ennyire gáz?
Az én szüleim nagyon fiatalok voltak mikor a bátyám született és nem is jó a kapcsolat közöttük. Akkor építkeztek, anyám érettségi után volt, utána végzett még szakmát, sose voltak otthon, mindig a mamánál.voltjnk, szinte a nevelésükből semmit nem kaptunk. Nekünk megvan mindenünk, elég 8 órában dolgoznunk, jól keresünk, van spórolt pénzünk, szinte minden második hétvégén kirándulunk, túrázunk, biciklizünk a hegyekben, van időnk egymásra, és lesz időnk a gyermekre is. Kérdem én melyik a jobb? Hogy kiskorodban nincs melletted apád anyád, mert a munkát hajtják hogy meg legyeninden, vagy ha ne adj isten felnőtt korodban nincsenek már melletted, de a gyerek korod szép volt, gondtalan, és megtudtak neked adni mindent? 😊 és én itt lezártam, nem írok ide többet. Nyugodtan gúnyolódjatok, és nyugodtan higyjétek azt hogy a ti életetek mennyivel jobb mint bárki másé, esténként meg sírjátok tele a párnátok a munka, a stressz miatt... mi soha nem veszekszünk, szinte 0 stressz van az életünkben, és inkább aztmondom hogy kihúzom magam a jóképű sportos 50 éves párom mellett és büszkén vállalom hogy egy ilyen fain fickónak szülhetek gyereket
15 év korkülönbség szerintem nem a világ vége. Majd ha a ti párotok ennyi idős lesz, akkor vissza térhetünk a témára. :)
nem, nem gáz.
A gáz az, hogy ennyire bizonytalan vagy, de nem ismered be. Ha biztos lennél magadban, a kérdés meg se született volna.
"2 en összehoztunk új lakást, új autókat, és spóroltunk egy rakás pénzt, ami a sok fiatalabbnak nincs meg, albérletbe a semmire potyogtatnak sorba,"
Ezek szerint a papa is a semmire potyogtatott sorba, ha fiatalon összehozott 2 gyereket. Most meg a segítségeddel 50 éves korára sikerült lakást és autót összehozni. Igazán irigylésre méltó. Leszólódod azokat, akik fiatalon vállalnak gyereket, miközben a férjed is ezt tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!