Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 35 vagyok, a párom 50. 20...

35 vagyok, a párom 50. 20 hetes kismama vagyok a.közös babánkkal. Ez tényleg ennyire gáz?

Figyelt kérdés
Én nem érzem annak. Fitt, dolgos, normális, 10 évet letagadhatna, mégis olyan megjegyzéseket kaptunk, hogy legalább lesz helye a nyugdíjának, meg hasonlókat. Én látom rosszul, és gondolom úgy hogy egy gyermek mindig jókor jön, és ennek örülni kellene a környezetnek is, nem pedig ilyen megjegyzéseket tenni? Ő egyáltalán nem vette ezt fel, nevetett egy jót ezeken a beszólásokon, nekem.viszont kicsit piszkálja a csőröm, hogyha mi ezt merjük vállalni, és mi most nagyon boldogok vagyunk, akkor ez másnak miért fáj? (Hozzáteszem a család mind a 2 oldalról nagyon örül, pedig neki van 2 felnőtt gyereke is.)

#apa #várandósság #Idősszülő #Ötvenfelettgyermek
ápr. 22. 23:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
88%
Te kérdezted, gáz-e. Ha nem tudod elfogadni azt a választ, hogy igen, miért írtad ki a kérdést?
ápr. 23. 09:43
 32/67 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem gáz, le is írták miért, kaptál egy élettörténetet is. A gyereknek nagypapája lesz, apja helyett, ezen nincs mit szépíteni, nőként sem vállalnék már 40 évesen gyereket. A celebek meg celebek, más körökben mozognak, gazdagok, nem éri őket àltalában a hétköznapi emberek problémája, elit iskola stb. A te gyereked meg ki lesz cikizve valószínüleg, sajnos.
ápr. 23. 09:57
 33/67 A kérdező kommentje:

Az én szüleim nagyon fiatalok voltak mikor a bátyám született és nem is jó a kapcsolat közöttük. Akkor építkeztek, anyám érettségi után volt, utána végzett még szakmát, sose voltak otthon, mindig a mamánál.voltjnk, szinte a nevelésükből semmit nem kaptunk. Nekünk megvan mindenünk, elég 8 órában dolgoznunk, jól keresünk, van spórolt pénzünk, szinte minden második hétvégén kirándulunk, túrázunk, biciklizünk a hegyekben, van időnk egymásra, és lesz időnk a gyermekre is. Kérdem én melyik a jobb? Hogy kiskorodban nincs melletted apád anyád, mert a munkát hajtják hogy meg legyeninden, vagy ha ne adj isten felnőtt korodban nincsenek már melletted, de a gyerek korod szép volt, gondtalan, és megtudtak neked adni mindent? 😊 és én itt lezártam, nem írok ide többet. Nyugodtan gúnyolódjatok, és nyugodtan higyjétek azt hogy a ti életetek mennyivel jobb mint bárki másé, esténként meg sírjátok tele a párnátok a munka, a stressz miatt... mi soha nem veszekszünk, szinte 0 stressz van az életünkben, és inkább aztmondom hogy kihúzom magam a jóképű sportos 50 éves párom mellett és büszkén vállalom hogy egy ilyen fain fickónak szülhetek gyereket

15 év korkülönbség szerintem nem a világ vége. Majd ha a ti párotok ennyi idős lesz, akkor vissza térhetünk a témára. :)

ápr. 23. 10:11
 34/67 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, akkor mi a probléma, miért született a kérdés?Erre tudsz válaszolni? Aki igazán felnőtt, hidd el azt nem zavarná és nem írogatna ilyen gyerekes dolgokat, amiket te is elvileg 35 évesen. :D Mintha magadat nyugtatnád komolyan. Gondolom mennyien szeretnek veled érvelni, beszélgetni, hisz csak a saját véleményedet fogadod el, a negatívat vagy másét nem. :) Azt gondolod, ha másnak eltérő a véleménye biztosan azért mert fos az élete...eszedbe se jut, hogy esetleg azért, mert mások vagyunk, más véleményen? Max 20 éves szinten lehetsz, már elnézést.
ápr. 23. 10:36
 35/67 anonim ***** válasza:
84%

nem, nem gáz.

A gáz az, hogy ennyire bizonytalan vagy, de nem ismered be. Ha biztos lennél magadban, a kérdés meg se született volna.

ápr. 23. 10:41
 36/67 anonim ***** válasza:
85%
35# Én is ezt érzem rajta, de magának se vallja be. Pedig aki 100%-ig biztos magába, nem születik meg ez a kérdés, plusz nem ír ilyen baromságokat, hogy bibibii nektek rosszabb mert pár év a korkülönbség és biztos léhűtő a férjetek. :D Mint az oviban.
ápr. 23. 10:53
 37/67 anonim ***** válasza:
75%
Minden élethelyzet más, kérdező. Nekem speciel dolgos, de szerető szüleim voltak, anyám 20 évesen szült, ezért simán bevállalta még 35 évesen a hugomat is, rengeteget kirándultunk, tisztességesen felneveltek, normálisan, most a tesóm 18 éves lesz, de apám csak 53 éves nem 70 plusszos öreg bácsi. Férjem 33 éves, dolgos, szerető családapa, aki mindenhez is ért, bútorokat gyárt a lakásba, sütni is tud, nem jó ez a primitív általànosítás. Én elhiszem, hogy a párod egy fiatal 50 es, de a gyereket ez nem fogja vígasztalni...
ápr. 23. 10:55
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is 20 évesen szültem, a férjem 25 volt, és 28 éves házasok vagyunk. Sose paszoltuk le a gyereket, sőt, kettesben nem is mentünk sehova kb 10 éves koárig, mert jól megvolunk így is. Most akkor?
ápr. 23. 11:08
 39/67 anonim ***** válasza:
88%

"2 en összehoztunk új lakást, új autókat, és spóroltunk egy rakás pénzt, ami a sok fiatalabbnak nincs meg, albérletbe a semmire potyogtatnak sorba,"

Ezek szerint a papa is a semmire potyogtatott sorba, ha fiatalon összehozott 2 gyereket. Most meg a segítségeddel 50 éves korára sikerült lakást és autót összehozni. Igazán irigylésre méltó. Leszólódod azokat, akik fiatalon vállalnak gyereket, miközben a férjed is ezt tette.

ápr. 23. 14:14
 40/67 anonim ***** válasza:
55%
39# De nem csak az, hanem általánosít. Nekünk megvan ez mind 30+ korunkra, pár év korkülönbséggel, tehát nem értem az összefüggést. :D
ápr. 23. 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!