Az igaz, hogy az a nő teszi jobban aki nem vállal gyereket?
Tegnap reggel anyámmal beszélgettünk a gyerektémáról, és azt mondta, hogy a mai fiatalok már nem cseszik el az életüket az éjszakázással, a gyerekhiszti-és ordítás hallgatásával és nem kínlódanak a gyerek hülyeségeivel.
Most úgy érzem, engem is arra akar biztatni hogy ne vállaljak gyereket.
Ma már tényleg a gyerekmentesség a divat és a jobb döntés?
30-as, neked miért számít trollkodásnak a kérdésem?
Az, hogy ez egy anonim oldal, azt jelenti hogy itt csak kamu felhasználók/kérdések lehetnek?
Amúgy szerintem sehol nem írtam, hogy kötelező válaszolni. :)
Ahogy elnézem néha a mai fiatalság jelentős részét, jobb lett volna ha már a mi szüleink egy része sem vállal gyereket. Ettől függetlenül persze, akinek kedve van hozzá és adottak a lehetőségei, nem jár rosszabbul (bár nem hiszem hogy érdemes ezt ilyen szempontból vizsgálni). Én szeretek gyereket nevelni 🤷♀️
Anyukád tulajdonképpen azt is mondta most neked, hogy ő elcseszte az életét azzal, hogy vállalt téged. Ez kedves tőle.
35-ös, hát igen, régen csak azért vállaltak gyereket az emberek, mert az volt a szégyen, ha valakinek nem volt gyereke, és ezért van ennyi lelkisérült ember, akiknek a szülei full alkalmatlanok a gyereknevelésre.
Legalább ma már kicsit elfogadottabb az, ha valaki időben beismeri, hogy neki nem való gyerek, és ezzel megkímél egy másik életet a szenvedéstől.
38-as, gondolkodtam rajta hogy leülök vele beszélgetni, de nem látom értelmét. Úgyis jönne azzal a szöveggel, hogy "dehogy bántam meg, hogy megszültelek, életem legjobb döntése vagy!".
Úgysem vallaná be az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!