Így jártunk,komolyan?Aki már nem vállal gyereket, de nincs is saját háza vagy majd nagyobbat szeretne nem kap már 3 %os kamattámogatott hitelt?
Ez ilyen.
Ebben az országban ne keress igazságot.
Hja, az még hogy járt, aki minden szar előtt szült..
Ez van. Ráadásul tovább hajtja feljebb az árakat ez az új szar, közben a fizetés nem nő ilyen ütemben.
1.Ne pénzért vállalj gyereket
2.két ember( pár, házaspár) sokkal könnyebben össze tud spórolni lakásra,mivel két fizetésük van,közös kasszán vannak,mint egy egyedülálló
3.Az egyedülálló mint én semmilyen támogatást nem kap,viszont az egekben az ingatlan árak.
4.Akik itt panaszkodhatnak azok az egyedülállók,gyermektelenek
5.Az összes "családtámogatást" el kellene törölni
Ez nem ingyen pénz lett volna, csak kedvezőbb hitel. Jövőre terveztük volna a házat, spórolunk gyűjtünk. Igen babaváró bezsebelve amiből a szaros panel hitel lett kifizetve. Ami szintén egy kedvezőbb hitel.
Régen nem volt semmilyen támogatás? Biztos nem ilyen árak voltak.
Nem olyan régen én is egyedülálló voltam,gyerek nélkül. Igen az is gusztustalan volt,hogy kb mindent csak elvettek. Kb büntetik a gyermekteleneket,azt aki idősebben szül. Szerintem is gusztustalan, de gondoltam kihasználom ha már van ilyen. NEM PÉNZÉRT vállalok és vállaltam gyereket,akkor lenne még vagy 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!